Vigtig 2-1 sejr til AC Horsens


9. november 2019

AC Horsens sendte Silkeborg IF hjem uden point lørdag eftermiddag, og dermed har ”de gule” slået et hul på 11 point ned til dagens modstander.

Det udviklede sig til at blive en ganske underholdende affære på CASA Arena Horsens, og Rune Frantsen scorede kampens første mål allerede i det ottende minut, da Jonas Thorsen vendte på en modstander og sendte Frantsen i dybden. Han gik forbi keeperen og sendte bolden i det tomme mål.

Det var AC Horsens’ første afslutning på mål, og i det 24. minut scorede Ronnie Schwartz på gæsternes første mulighed. Mathias Hebo Rasmussen trykkede af fra distancen, Delac gav en retur, og Schwartz var over riposten.

Frem mod pausen kunne begge hold have scoret. Filip Lesniak huggede bolden på stolpen, og Louka Prip sendte et brag af en frisparksbold på trekantsammenføjningen. Desværre landede bolden efterfølgende på den forkerte side af stregen.

2. halvleg startede fantastisk set med gule briller, for der var kun spillet et par minutter, før Rune Frantsen brød igennem, og fra baglinjen fandt han Peter Therkildsen ved bageste stang. Han headede sikkert bolden i kassen, og så var ”de gule” foran med 2-1.

Silkeborgs Mads Emil Madsen testede træværket, og Jonas Thorsen forsøgte sig med et kvalificeret skud direkte på frispark.

Dybt inde i overtiden var Shkodran Maholli tæt på at blive matchvinder, men Matej Delac forhindrede det med en vaskeægte verdensklasseredning, der ledte tankerne hen på legendariske Gordon Banks.

AC Horsens spiller først igen på søndag den 24. november klokken 14.00, når ”de gule” møder AaB på Aalborg Portland Park, og AC Horsens arrangerer udebanetur sammen med Fanklubben Den Gule Fare. Billetsalg til stemningsbus og familiebus er i gang. Klik her for at gå til billetsalg.

AC Horsens spiller først hjemmekamp igen søndag den 1. december klokken 14.00, når OB gæster CASA Arena Horsens.

Her kan du læse, hvad Horsens Folkeblad har skrevet om dagens opgør.

AC Horsens – Silkeborg IF 2-1 (1-1)
1-0 Rune Frantsen (8.)
1-1 Ronnie Schwartz (24.)
2-1 Peter Therkildsen (48.)

AC Horsens: Delac, Nymann (Masovic, 86.), Kiilerich, Ludwig, Lumb, Prip, Jacobsen, Okosun Thorsen, Therkildsen (Linnet, 77.), Frantsen.

Silkeborg IF: Romo, Crone, Gertsen, Hagelskjær (Flinta, 46.), Møller, Lesniak (Holten, 85.), Vallys Maholli, 64.), Rasmussen, Madsen, Okkels, Schwartz.

Advarsel, AC Horsens: Linnet (89.), Masovic (90.)

Advarsel, Silkeborg IF: Crone (78.)

Tilskuere: 1.826

Man of the match: Rune Frantsen

Dommer: Jakob A. Sundberg

Du kan finde statistik om kampen på superliga.dk.