U15: Flot indsats og 2-0 sejr over Esbjerg fB


7. juni 2021

AC Horsens U15 drenge var for godt en uge siden i kamp mod Esbjerg fB og vandt med 2-0.

Kampen startede meget rodet med en masse spilstop i form af rigtig mange indkast.

Esbjerg fB tilspillede sig nogle fine muligheder, hvor hjemmeholdet fra AC Horsens ikke så dygtige ud til at forsvare indlæg, men Jonathan Villefrance i Horsens-buret stod godt placeret i alle situationer.

AC Horsens-talenterne bragte sig efter 15 minutters spil foran 1-0 på en flot scoring af Rinor Rexhepi. Nikolaj Klausen bryder bolden på egen banehalvdel, spiller Christian Atzen der udfordrer sin direkte modstander omkring mållinjen og leverer et flot cutback til Rinor Rexhepi, der blot skal sætte indersiden på og kan bringe hjemmeholdet foran 1-0.

5 minutter før dommerens pausefløjt er Christian Atzen igen på spil i oplæggerens rolle. Sigurd Nielsen spiller Christian Atzen i et perfekt timet dybdeløb, igen udfordrer Christian Atzen sin direkte modstander omkring mållinjen og finder denne gang Nikolaj Klausen i et flot cutback, der skaber deja-vu til 1-0 målet.

2. halvleg forløb uden de store chancer til nogle af holdene. De gule talenter var gode til at lukke af for de få muligheder, Esbjerg fB var ved at skabe. AC Horsens havde fået godt styr på at forsvare indlæg, hvilket gav Esbjerg fB færre muligheder for afslutninger.

Assistenttræner Frederik van Deurs så kampen således:

- Det var dejligt endeligt at få 3 point igen. Klasse med et clean sheet, hvor vi virkelig kan se på drengene, at det betyder noget at forsvare målet og spille til nul. Vi laver to rigtig flotte mål i dag, hvilket vi selvfølgelig også er tilfredse med. Men vigtigst af alt, så arbejder vi virkelig hårdt, vi arbejder som en enhed, og det er det, der har givet os point i første halvdel af sæsonen Vi skal lidt tilbage til det hårde arbejde igen, så vi kan få skrabt endnu flere point sammen her til sidst, siger Frederik van Deurs.