Tre dyre minutter for ”De Gule”


31. marts 2014

AC Horsens stillede med et meget ungt reserveligahold i eftermiddagens kamp mod Randers FC, men de gule talenter kæmpede fantastisk og matchede det kronjyske mandskab, der blandt andre havde Mikkel Andersen og Ronnie Schwartz i startopstillingen. Desværre blev de tre sidste minutter afgørende, for ”De Gule” førte 1-0 frem til det 89. minut, inden Randers FC udlignede, og i det 92. minut faldt 2-1 målet til gæsterne.

Der kunne ikke sættes en finger på arbejdsindsatsen, for de gule spillere tog løbene for hinanden og gik hårdt ind i duellerne, og rent defensivt var det solidt. AC Horsens havde inden kampen fokus på at spille med en stram organisation, tæthed i kæderne og stor sideforskydning, hvilket lykkedes i store dele af kampen. Offensivt havde spillerne en tendens til at tage for hurtige beslutninger, og positionerne blev ikke altid indtaget, inden afleveringerne faldt, hvilket fik flere angreb til at løbe ud i sandet.

Efter et kvarters spil var Jeppe Svenningsen med fremme i højresiden, hvor han blokerede en kronjysk clearing, og bolden hoppede hen til Mikkel Agger, der resolut drejede rundt og huggede på kassen. Afslutningen tvang Mikkel Andersen ud i fuld længde. Godt 10 minutter senere faldt kampens første mål, da Niclas Balleby sendte et fladt langskud i kassen helt ude ved den ene stolpe. Efter en halv times spil havde Randers FC et forsøg på stolpen, men en velspillende Thomas Villadsen slap med skrækken.

2. halvleg var kun et par minutter gammel, da Ronnie Schwartz sendte bolden lige over mål, og efter en times spil blev en Randers-scoring korrekt annulleret pga. hånd på bolden. Randers FC maste mere og mere på mod slutningen af kampen, og det gav bonus i det 89. minut, hvor en høj bold blev sendt ind i feltet og headet i kassen. Det gav Randers-spillerne blod på tanden, og 2-1 målet kom i det 92. minut efter en fejl i den gule defensiv.

Det var en spand koldt vand i hovedet på AC-spillerne, der havde kæmpet bravt igennem hele kampen og lykkedes med mange ting.

Det er værd at fremhæve Thomas Villadsen, der havde flere gode indgreb i dag, og Niclas Balleby gjorde endnu engang en god figur. Han kom godt rundt på banen og holdt fint fast i bolden.

AC Horsens’ startopstilling:
Thomas Villadsen
Jeppe Svenningsen, Nabil Aslam, Mathias Damgaard, Joakim Momme
Marcus Sloth, Martin Thomsen, Rasmus Johansen, Alexander Baun
Niclas Balleby
Mikkel Agger

Indskiftninger:
51. Emil Christensen (Nabil Aslam)
55. Casper Bæksted (Martin Thomsen)
58. Kevin De Souza Brock (Alexander Baun)
68. Mathias Hartvig (Mikkel Agger)