Topholdet sejrede på CASA Arena Horsens


24. august 2014

Vendsyssel FF havde ikke tabt inden dagens opgør på CASA Arena Horsens, og det gjorde Ove Christensens mandskab heller ikke i dag. Christian Overby blev matchvinder med kampens eneste mål i det 36. minut.

Det virkede som om, at de to hold havde meget stor respekt for hinanden, og det var småt med chancer i 1. halvleg. André Bjerregaard havde kampens første nævneværdige chance efter 10 minutters spil, da han resolut trykkede af fra kanten af feltet ude i den ene side, men bolden strøg forbi Jesper Christiansens mål.

Ken Fagerberg, der har en fortid i AC Horsens, havde gæsternes første to chancer, men begge afslutninger – den sidste i det 32. minut - var et godt stykke udenfor rammen. Tre minutter senere forsøgte André Bjerregaard sig med en udmærket afslutning fra en spids vinkel, men Vendsyssel-keeperen kom godt ud af sit mål. Et minut senere blev en bold spillet langs kanten af AC Horsens’ felt og ud i gæsternes venstre side, hvor backen Christian Overby løb direkte ind i den og sendte den ind bag Jakob Busk.

Fire minutter før pausen fik Troels Kløve en god mulighed for at bringe balance i regnskabet, da André Bjerregaard serverede bolden for ham i feltet, men Jesper Christiansen reddede flot i fuld længde. I de sidste sekunder af halvlegen måtte Jakob Busk vifte et nærgående skud fra Rune Frantsen over mål.

Der skete ikke mere i 1. halvleg, og Vendsyssel FF havde vist skræmmende effektivitet.

”De Gule” kom rigtig godt ud fra pausen med masser af aggressivitet, vilje og hårdhed i duellerne, og det var ved at give bonus allerede i det 49. minut. Martin Lund spillede et to-spil med Jude Nworuh og kom helt ind under mål, men afslutningen strøg desværre ikke i netmaskerne. To minutter senere var det ved at blive farligt efter et to-spil igen, og denne gang var det Troels Kløve, der brugte Martin Lund som bande. Kløves afslutning landede desværre på den forkerte side af stolpen.

Tre minutter senere sendte Troels Kløve André Bjerregaard af sted på højrekanten, og han strøg til baglinjen, hvorfra han fandt Jude Nworuh inde foran mål. Desværre fik den nigerianske angriber ikke et ordentligt træf på bolden.

Vurderet ud fra spil og chancer, så lurede udligningen, og Martin Lund var tæt på igen i det 67. minut, men Jesper Christiansen stod endnu engang i vejen. Seks minutter senere forsøgte debutanten Joseph Mensah sig med et godt skud mod trekantsammenføjningen, og mange blandt publikum så bolden inde, men den strøg lige forbi.

AC Horsens forsøgte at presse på i slutminutterne, og sendte Sonni Nattestad helt frem, men der faldt ikke flere mål på CASA Arena Horsens i dag.

Matchfacts:
AC Horsens – Vendsyssel FF 0-1 (0-1)
0-1 Christian Overby (36.)

AC Horsens:
Jakob Busk
Thomas Kortegaard, Sonni Nattestad, Jacob Berthelsen, Frederik Helstrup
Troels Kløve, Janus Drachmann, Mathias Nielsen, André Bjerregaard
Martin Lund
Jude Nworuh

Indskiftninger, AC Horsens:
31. Martin Retov (Mathias Nielsen)
59. Joseph Mensah (André Bjerregaard)
70. Malthe Boesen (Jude Nworuh)

Advarsler, AC Horsens:
Ingen

Vendsyssel FF
Jesper Christiansen
Buster Munk, Mark Westergaard, Mads Greve, Christian Overby
Rune Frantsen, Jens-Kristian Sørensen, Hjalte Bo Nørregaard, Jesper Luth
Michael Byskov
Ken Fagerberg

Advarsler, Vendsyssel FF:
34. Mads Greve

Indskiftninger, Vendsyssel FF:
65. Mayowa Alli (Jesper Luth)
69. Jesper Blicher (Rune Frantsen)

Tilskuere:
1.740

Man of the match:
Sonni Nattestad

Dommer:
Chris Johansen

Foto: badenfoto.dk