To Finnbogason-kasser i sikker sejr over Næsby


7. oktober 2020

AC Horsens avancerede onsdag den 7. oktober til tredje runde i Sydbank Pokalen men sikker 3-0 sejr over Næsby Boldklub.

Værterne fightede bravt gennem hele kampen, men AC Horsens var i kontrol gennem alle 90 minutter med stor boldbesiddelse og chanceskabende spil.

Magnus Riisgaard Jensen tegnede sig for kampens første reelle afslutning i det niende minut, da han headede på kassen men målmanden var på plads. Kort efter forsøgte hjemmeholdet sig, men Michael Lansing var i kontrol.

Tilbagevendte Kjartan Finnbogason havde et par fine muligheder, blandt andet i det 23. minut, hvor Casper Tengstedt drev bolden frem og fandt islændingen med en lækker aflevering, men keeperen vandt duellen. En halv time inde i kampen måtte målmanden så hente bolden ud af netmaskerne. Casper Tengstedt sørgede for en fin bold i feltet, Alexander Ludwig gik i duel, og Finnbogason prikkede nedfaldsbolden i kassen ved bageste stang.

1-0 føringen holdt til pausen, men der var ikke spillet mange sekunder af 2. halvleg, før Jonas Gemmer var tæt på at øge til 2-0, men hans skud strøg forbi mål.

Kjartan Finnbogason blev dobbelt målscorer i det 52. minut. Peter Nymann sendte Jonas Gemmer i dybden, og han serverede en perfekt bold for Finnbogason, der kanonerede den i mål uden chance for målmanden.

Jacob Trenskow var tæt på at øge til 3-0, da han efter en solotur forsøgte sig med et skud, der manglede den sidste kvalitet i det 73. minut, men 11 minutter senere tog han bolden med bag støttebenet og sendte bolden i nettet.

AC Horsens scorede tre mål, holdt nullet, undgik skader og gik videre til tredje runde af Sydbank Pokalen, der spilles 10.-12. november.

AC Horsens: Lansing, Frantsen, Riisgaard Jensen, Ludwig (Kiilerich, 46.), Lange, Nymann (Prip, 75.), Kruse, Jacobsen (Trenskow, 61.), Tengstedt (Hlysson, 61.), Gemmer, Finnbogason (Brajanac, 61.)