Stærk fight kastede ikke point af sig


13. december 2020

AC Horsens viste den rette indstilling og kæmpede, så det slog gnister, men det var ikke nok mod et AGF-mandskab, der scorede kort før tid og sikrede sig en 2-1 sejr.

Hjemmeholdet kom bedst fra start og havde flere indlæg og hjørnespark, men gæsterne holdt stand. Casper Højer og Louka Prip sendte begge et missil over modstandermålet, men ellers var der langt mellem de farlige afslutninger.

Tre minutter før pausen bragte AGF’s Gift Links gæsterne foran, da Casper Højer ved en tilfældighed fandt Links foran kassen, og han svigtede ikke.

Det var en spand koldt vand i hovederne på det gule hjemmehold, men de fortsatte med at tro på tingene og bød i den grad AGF op til dans. Kjartan Finnbogason var tæt på at nå en bold, der blev forlænget af Brock-Madsen i det 52. minut, og tre minutter senere måtte Grabara i målet ud i fuld længde på Prips sublime afslutning på frispark.

I det 66. minut faldt udligningen helt efter bogen, da Frederik Tingager havde hånden på bolden. Nicolai Brock-Madsen tog ansvar og sendte Grabara venstre og placerede bolden modsat.

AC Horsens kæmpede videre for at score det afgørende mål, men AGF viste også tænder, og Matej Delac måtte hive en kanonredning ud af ærmet på Thorsteinssons skud.

Kevin Diks afgjorde kampen med et saksespark i det 85. minut, og AC Horsens havde mange spillere med fremme til sidst, men det gav desværre ikke bonus.

AC Horsens spiller pokalkamp mod AGF i Aarhus på onsdagog sæsonens sidste kamp på CASA Arena Horsens igen om en uge, når Brøndby IF gæster den gule hjemmebane i årets sidste kamp.

AC Horsens – AGF 1-2 (0-1)
0-1 Gift Links (42.)
1-1 Nicolai Brock-Madsen (67.)
1-2 Kevin Diks (85.)

AC Horsens: Delac, Nymann (Riisgaard Jensen, 85.), Kiilerich, Ludwig, Lumb, Prip, Jacobsen, Hansson (Gemmer, 88.), Frantsen (Qamili, 65.), Finnbogason (Buus, 65.), Brock-Madsen.

AGF: Grabara. Diks, Tingager, Juelsgård, Nielsen, Olsen (Munksgaard, 70.), Poulsen, Blume (Hvidt, 63.), Links (Grønbæk, 63.), Mortensen, Thorsteinsson (Helenius, 81.).

Advarsel, AC Horsens: Hansson (46.)

Advarsel, AGF: Thorsteinsson (67.), Munksgaard (76.), Diks (83.)  

Man of the match: Nicolai Brock-Madsen

Dommer: Jonas Hansen

Du kan finde statistik om kampen på superliga.dk.