Bliv sponsor


Bo Henriksen i AC Horsens' VIP

Velkommen til AC Horsens

Vi byder store som små virksomheder velkommen til en ny og spændende fremtid i AC Horsens

Et samarbejde med AC Horsens betyder, at du kan opleve fodbold, forretning og fornøjelse gå op i en højere enhed samtidig med, at du får adgang til et meget attraktivt netværk og mulighed for at invitere samarbejdspartnere, kunder og medarbejdere til unikke oplevelser.

Fodbolden er omdrejningspunktet, men netværket er den vigtigste medspiller, og vi arbejder hele tiden på at optimere netværket, så vores sponsorer får maksimalt udbytte af sponsoratet.

 

AC Horsens tilbyder tre produktkategorier, som danner basisgrundlag for indholdet i de sponsorattyper, som tilbydes:

  • Hospitality: Tribunebilletter, VIP-billetter, rejser og arrangementer - Se sponsorvideo, hvor du kommer bag kulisserne til et VIP-arrangement

  • Eksponering: Elektronisk eksponering via LED-bander og storskærme, faste bander, annoncer, kampsponsorater, samplings m.v.

  • Netværk: AC Horsens´ netværk på både forretningsmæssigt, personligt og relationsmæssigt plan via AC Horsens´ handelsnetværk.

 

AC Horsens har i dag omkring 400 sponsorer på forskellige niveauer og vi lægger vægt på, at gøre et sponsorat til en oplevelse med individuel behandling, tæt relations opbygning, samhandelsfora og gensidig udveksling af viden mellem AC Horsens og samarbejdspartnerne.

Ønsker du mere information om mulighederne som sponsor i AC Horsens, så kontakt en af os i salgsafdelingen:

Tonny W. Jensen

Key Account Manager

 

Tlf.: 2381 5011

twj@achorsens.dk