Skadesramt AC-mandskab tabte fysisk kamp i Odense


31. marts 2013

AC Horsens fik en elendig optakt til dagens kamp mod OB, da Lasse Kryger måtte opgive at stille til start på grund af en skade, og i det 23. minut måtte cheftræner Johnny Mølby foretage sin anden udskiftning i kampen. Efter knap et kvarters spil måtte Mads Agesen bide i græsset efter en nærkamp med Marcus Pedersen, og Agesen måtte lade sig udskifte efter et slag, der ramte kæben og tindingen. I det 23. minut måtte anfører Martin Retov lade sig udskifte med en skade i baglåret.

”De Gule” åbnede ellers fornuftigt på TREFOR Park og håndterede OB’s spil ganske glimrende, men Troels Bechs mandskab håndterede pausen bedst, da Mads Agesen lå på græsset. OB arbejdede sig i hvert fald godt ind i kampen og dominerede resten af halvlegen, og Darko Bodul burde have bragt hjemmeholdet foran efter 20 minutters spil, men han sendte det store tilbud lige forbi kassen.

Efter godt en halv times spil var det Bashkim Kadriis tur til at misse en pæn chance for hjemmeholdet, men ellers blev værterne holdt fra fadet. Frem mod pausen havde Charles Takyi og Jeppe Mehl et par forsøg, men uden for alvor at være tæt på at bringe de sortklædte gæster foran.

Dommer Henning Jensen lagde minimum tre minutter til 1. halvleg, og han kiggede da også på uret efter de tre minutter, men han lod et OB-angreb køre færdigt. Desværre førte det til 1-0 scoringen, da Bashkim Kadrii udnyttede en bakkende AC-defensiv til at klappe bolden ind helt ude ved stolpen i fjerde minuts overtid.

2. halvleg var blot et par minutter gammel, før Frederik Rønnow måtte i aktion. Emil Larsen strøg igennem, men AC-keeperen stormede ud af sit mål og pillede pynten af OB-spilleren.

I det 56. minut måtte Rønnow så hente bolden ud af nettet for anden gang. Et OB-frispark blev sendt ind i feltet, og bolden blev headet op i luften to gange, inden den dumpede ned til Darko Bodul, der resolut flugtede den i kassen.

Daniel Høegh fik en stor chance for at bringe OB yderligere foran i det 71. minut, men han headede bolden over mål, og otte minutter senere sendte Bashkim Kadrii bolden i sidenettet.

Ni minutter før tid var Alexander Juel Andersen ikke mange centimeter fra at få ram på Martin Spelmanns indadskruede frispark, men der faldt ikke flere mål i Odense.

Matchfacts:

OB – AC Horsens 2-0 (1-0)

1-0 Bashkim Kadrii (45.)

2-0 Darko Bodul (56.)

AC Horsens:

Frederik Rønnow

Alexander Juel Andersen, Morten Rasmussen, Mads Agesen, Steffen Kielstrup

Mikkel Cramer, Martin Retov, Martin Spelmann, Jeppe Mehl

Charles Takyi, André Bjerregaard

Indskiftninger, AC Horsens:

16. Nabil Aslam (Mads Agesen)

23. Janus Drachmann (Martin Retov)

59. Jude Nworuh (Charles Takyi)

Advarsler, AC Horsens:

18. Charles Takyi

55. Martin Spelmann

70. Janus Drachmann

OB:

Jesper Christiansen

Espen Ruud, Anders Møller Christensen, Daniel Høegh, Kasper Larsen

Emil Larsen, Krisztian Vadocz, Jacob Schoop, Bashkim Kadrii

Darko Bodul, Marcus Pedersen

Indskiftninger, OB:

68. Michael Silberbauer (Jacob Schoop)

83. David Löfquist (Emil Larsen)

90. Hannes Anier (Marcus Pedersen)

Advarsler, OB:

7. Daniel Høegh

47. Anders Møller Christensen

80. Espen Ruud

Tilskuere:

4.009

Dommer:

Henning Jensen

Foto: badenfoto.dk