Rødt kort blev udslagsgivende i Haderslev


17. maj 2013

AC Horsens måtte her til aften rejse hjem fra Haderslev Fodboldstadion med et 2-4 nederlag i bagagen, og dermed er der lagt op til noget af en bundgyser, når Brøndby IF gæster CASA Arena Horsens på mandag. ”De Gule” skal bruge en hjemmesejr for at bevare status som superligamandskab.

Det begyndte ellers ganske glimrende for AC Horsens, der kom ud til kampen med masser af aggressivitet, og der var blot spillet et minut, da Morten Rasmussen headede et stort tilbud forbi kassen. Tre minutter senere missede Martin Spelmann en kæmpe chance, da Steffen Kielstrup fandt ham med en super aflevering. Desværre sendte Spelmann det store tilbud forbi kassen. Det lugtede af en AC-scoring, og den faldt da også i det sjette minut, da Martin Spelmann drejede et indlæg ind i panden på Jeppe Mehl, der måtte se Marin Skender redde hovedstødet ud på Bjørn Paulsen, hvorefter den strøg over stregen. Super start af AC Horsens, der dog på det tidspunkt burde have ført 3-0.

Efter 10 minutter spil opstod kampens første kontroversielle situation, da Henrik Toft headede et hjørnespark på kassen, og her kom Daniel Christensen i vejen. Han tog klart hånden til hjælp, men dommer Kenn Hansen overså desværre straffesparket, og Daniel Christensen fik lov til at blive på banen.

Herefter arbejdede SønderjyskE sig bedre ind i kampen og blev også hjulpet på vej af fejl i den gule defensiv, men det blev ikke for alvor farligt i 1. halvleg før i det 40. minut, hvor Tommy Bechmann erobrede bolden og styrede mod kassen. Han sendte dog det store tilbud over mål. Kampens dramatiske højdepunkt fandt sted kort før pausen, da Morten Rasmussen og Lasse Vibe diskuterede på banen. Mads Agesen blandede sig og skubbede til Lasse Vibe, der teatralsk kastede sig ned i græsset. Linjedommeren markerede, og Kenn Hansen præsenterede efterfølgende Mads Agesen for det røde kort. Forseelsen betød, at han også pegede på pletten, og Henrik Hansen scorede på straffesparket via undersiden af overliggeren.

SønderjyskE tog hul på 2. halvleg med en advarsel til de gule gæster, da Florian Hart sendte bolden på indersiden af stolpen efter et par minutters spil, men Steffen Kielstrup og Alexander Juel Andersen fik i fællesskab afværget. To minutter senere slap AC Horsens ikke med skrækken, da Lasse Vibe stod helt umarkeret foran Frederik Rønnows mål og tog et træk udenom AC-keeperen, inden han sendte bolden i kassen. AC Horsens svarede dog igen allerede to minutter senere, da André Bjerregaard satte sig igennem i højre side og fandt Troels Kløve med en tværaflevering. Kløve svigtede ikke tæt under mål, og dermed var udligningen til 2-2 en realitet.

Jublen blandt de mange medrejsende  og meget engagerede AC-fans forstummede dog et par minutter senere, for Alexander Juel Andersen mistede bolden til Johan Absalonsen, der styrede mod kassen og scorede i det lange hjørne.

Tommy Bechmann var tæt på at bringe SønderjyskE foran med 4-2 i det 69. minut, men bolden prellede af på overliggeren. 4-2 målet faldt dog i slutminutterne, da Alexander Juel Andersen uheldigt kom i vejen for Lasse Vibes indlæg og prikkede bolden i kassen.

Matchfacts:

SønderjyskE – AC Horsens 4-2 (1-1)

0-1 Selvmål (6.)

1-1 Henrik Hansen (45.)

2-1 Lasse Vibe (49.)

2-2 Troels Kløve (51.)

3-2 Johan Absalonsen (53.)

4-2 Selvmål (90.)

AC Horsens:

Frederik Rønnow

Alexander Juel Andersen, Morten Rasmussen, Mads Agesen, Thomas Kortegaard

Steffen Kielstrup

Martin Spelmann, Troels Kløve, Charles Takyi, Jeppe Mehl

Henrik Toft

Indskiftninger, AC Horsens:

46. André Bjerregaard (Charles Takyi)

54. Søren Jensen (Morten Rasmussen)

70. Ken Fagerberg (Henrik Toft)

Advarsler, AC Horsens:

16. Charles Takyi

45. Morten Rasmussen

45. Frederik Rønnow

Rødt kort, AC Horsens

45. Mads Agesen

SønderjyskE:

Marin Skender

Florian Hart, Bjørn Paulsen, Niels Lodberg, Hallgrimur Jonasson, Daniel Christensen

Lasse Vibe, Henrik Hansen, Nicolai Madsen, Johan Absalonsen

Tommy Bechmann

Indskiftninger, SønderjyskE:

72. Rasmus Hansen (Tommy Bechmann)

88. Mikkel Uhre (Johan Absalonsen)

Advarsler, SønderjyskE:

45. Lasse Vibe

64. Johan Absalonsen

Dommer:

Kenn Hansen

Tilskuere:

4.602

Foto: badenfoto.dk