Reserveliga: Nederlag i jævnbyrdig affære


25. februar 2020

AC Horsens var tirsdag eftermiddag en tur på JYSK Park for at spille mod Silkeborg IF i Reserveligaen, og det var de rødklædte værter, der kunne sætte tre point ind på kontoen.

AC Horsens stillede med et mandskab bestående af spillere fra superligatruppen, U19-truppen og en enkelt lånespiller i startopstillingen, mens hjemmeholdet udelukkende havde spillere med fra A-truppen i deres lineup.

AC Horsens-spillerne arbejdede godt og forsøgte at bringe et aggressivt udtryk i presspillet, og der blev skabt fornuftige chancer i en meget lige kamp.

Hjemmeholdet kom foran i det 13. minut, da Sebastian Jørgensen scorede på en ripost fra Michael Lansing. AC Horsens kom bedre med i kampen, som halvlegen skred frem, og det gav bonus i det 58. minut, da Oliver Drost afsluttede en omstilling ved at udplacere Oscar Hedvall.

Glæden varede dog kun i en god håndfuld minutter, for Jeppe Okkels blev matchvinder med et fladt skud i det 65. minut. Indskiftede Lasse Kirkel havde en stor chance for at udligne fra tæt hold, men han sendte bolden over mål.

AC Horsens (4-4-2): Michael Lansing – Frederik Jørgensen (46.: Mads Larsen (56.: Lasse Kirkel)), Magnus Risgaard Jensen, James Gomez, Mathias Madsen (69: Mathias Bøje) – Matthias Præst (67.: Jacob Kongsmark), Jonas Gemmer, Marcus Sloth, David Kruse – Oliver Drost, Erhan Masovic.