Præst blev matchvinder mod SønderjyskE


16. september 2019

AC Horsens hentede mandag eftermiddag den første sejr i reserveligaen i denne sæson, da SønderjyskE blev sænket i egen hule. Matchvinder blev Matthias Præst i det 46. minut.

Kampen var præget af kraftig modvind i 1. halvleg, og AC Horsens startede bedst med to offensive hjørnespark indenfor de først fem minutter.

De næste 20 minutter var gæsterne lidt pressede, hvor SønderjyskE blandet andet afsluttede på overliggeren.

Kampen var i et meget højt tempo med en fantastisk energi. Det gule stopperpar i Masovic og Madsen var sublime i dag, men hele holdet gjorde det fremragende.

I de sidste 15 minutter af 1. halvleg var SønderjyskE tæt på, men ”de gule” holdt fint stand.

Anden halvleg var kun lige startet, da AC Horsens vinder bolden ved midterlinjen - spiller dybt i højre side til Pohl - cutback til Præst, der afslutter hårdt og fladt; 0-1 efter 46 minutter.

I de første 20 minutter af anden halvleg er AC Horsens en del under pres, men spiller med modenhed og ro i de rigtige situationer.

Efter 75 minutter var det ved at gå galt. I en omstilling imod kommer Delac langt ud af straffesparksfeltet og redder et lop; gult kort, der var til den milde side. På det efterfølgende frispark sparker SønderjyskE direkte på overliggeren, og i det efterfølgende klumpspil sparker de igen på overliggeren.

Det sidste kvarter er lige uden de store muligheder.

SønderjyskE var gode i dag, men stor ros til de unge AC-drenge, der solgte sig selv dyrt. 10 af spillerne er til dagligt på Akademiet og med fortsat hårdt arbejde ser fremtiden lys ud

AC Horsens: Delac, Jørgensen, Masovic, Madsen (Frandsen, 62.), Linnet, Kjær (Kruse, 45.), Præst (Kongsmark, 79.) Gemmer (Lassen, 79.), Avanzini, Asp (Sabic, 83.) Pohl.