Personlige fejl blev dyre for reserverne


4. oktober 2016

AC Horsens blev straffet hårdt af Silkeborg IF i dagens reserveligakamp på CASA Arena Horsens, og gæsterne kunne rejse hjem med en 6-2 sejr.

Andreas Albers og Kjartan Finnbogason kom begge frem til gode muligheder inden for de første fem minutter, men uden at få nettet til at blafre. Den islandske skarpretter åbnede målfesten i det niende minut, da han sendte Mikkel Jespersens indlæg i nettet ad to omgange.

Finnbogason, Mehl og Dohn havde gode muligheder i løbet af første halvleg, men ”de gule” scorede ikke yderligere før pausen. Til gengæld viste gæsterne effektivitet i det 44. minut, da udligningen blev headet i kassen, og et minut senere lå bolden igen bag Patryk Wolanski efter et gult boldtab på midten af egen banehalvdel.

1-2 stillingen holdt dog kun frem til det 54. minut, og endnu engang var det Mikkel Jespersen, der agerede fodermester for Kjartan Finnbogason. Denne gang sendte Jespersen et hjørnespark ind foran mål, hvor den islandske angriber steg godt til vejrs og pandede 2-2 målet i kassen.

Den gule glæde varede dog kun i ni minutter, for så var Andreas Albers på pletten for gæsterne med et hovedstød, og 13 minutter senere lagde Nicolaj Agger bolden over i det lange hjørne til 4-2.

Silkeborg IF lukkede kampen med 5-2 målet i det 81. minut efter en forsvarsfejl i højre side, og Nicolaj Agger lukkede og slukkede til 6-2 på straffespark begået af Patryk Wolanski.

AC Horsens leverede en fin indsats med bolden og defensivt så det godt ud i langt størstedelen af kampen, men de personlige fejl blev straffet, og gæsterne var kyniske i felterne.

AC Horsens: Patryk Wolanski, Martin Holm (Thomas Andersen, 46.), Jacob Berthelsen, Niels Lodberg, Thomas Kortegaard, Nicolai Dohn, Jonas Gemmer, Mads Bech, Jeppe Mehl (Egzon Kolici, 60.), Mikkel Jespersen, Kjartan Finnbogason (Mads Damgaard, 73.).