Nedrykningsduel afgøres på CASA Arena Horsens


20. maj 2017

Den første playoff-kamp mellem AC Horsens og Esbjerg fB sluttede 1-1 på Blue Water Arena, og dermed er alt åbent inden returkampen på CASA Arena Horsens søndag den 28. maj klokken 13.00.

Lasse Kryger klarede ikke testen inden opgøret, og derfor havde manager Bo Henriksen sendt Delphin Tshiembe op i angrebet, og det viste sig at være en god disposition. Midtbanespilleren scorede nemlig kampens første mål via en Esbjerg-spiller i det 38. minut efter et fint indlæg fra Peter Nymann til bageste stang, og 0-1 stillingen holdt til pausen.

Efter en times spil fik Kjartan Finnbogason en gylden mulighed for at øge til 2-0, da han blev sendt i dybden med en friløber. Han styrede mod kassen, men blev desværre indhentet og tacklet i skudøjeblikket.

I stedet var det hjemmeholdet, der fik måltavlen til at blinke i det 65. minut, da Steve Clark ikke fik bokset bolden ordentlig væk. Den blev sendt ind foran mål, hvor Robin Söder kunne sende den ind i netmaskerne.

Jeppe Mehl blev snydt for et klokkeklart straffespark, og Jonas Gemmer fik en stor mulighed for at blive matchvinder, men der faldt ikke flere scoringer i det vestjyske, og dermed er der lagt op til et brag af en kamp, når Esbjerg fB kommer på besøg søndag den 28. maj klokken 13.00.

På søndag bliver det nemlig afgjort, om det bliver AC Horsens eller Esbjerg fB, der rykker direkte ud af Alka Superligaen. Den samlede vinder skal møde nummer to fra 1. division i to playoff-kampe.

Klik her for at købe print selv-billetter til opgøret.

Her kan du læse, hvad Horsens Folkeblad har skrevet om opgøret mod Esbjerg fB.

Her kan du læse, hvad bold.dk. har skrevet om opgøret mod Esbjerg fB.

Esbjerg fB – AC Horsens 1-1 (0-1)
0-1 Delphin Tshiembe (38.)
1-1 Robin Söder (65.)

AC Horsens: Clark, Jespersen, Helgason, Sanneh, Møller, Nymann (Bjerregaard, 80.), Gemmer, Hansson (O’Brien, 71.), Qvist (Mehl, 56.), Tshiembe, Finnbogason.

Esbjerg fB: Højbjerg, Hagelskjær, Lund, Nordvik, Tsimikas, Palsson, Dreyer (Mabil, 63.), Andersen (Brink, 82.), Jørgensen (Sørensen, 45.), Hvilsom, Söder.

Advarsel, AC Horsens: Møller (66.)

 Advarsel, Esbjerg fB: Mabil (78.)

Tilskuere: 5.157

Dommer: Michael Tykgaard

Klik her for at se mere statistik om kampen.