Nederlag til velorganiserede Vendsyssel


6. november 2014

AC Horsens var onsdag aften i ilden på Hjørring Stadion mod NordicBet Ligaens inden kampen tredjebedste mandskab fra Vendsyssel. Ove Christensens tropper har imponeret i sæsonen hidtil, og desværre for De Gule måtte holdet tage et 2-1 nederlag med i bussen hjem efter kampen.

Kampen startede forsigtigt fra begge hold, og lignede nærmeste en skyttegravskrig den første halve time. Ingen af holdene vovede meget fremad banen, og derfor var den første del af kampen uden chancer til nogen af mandskaberne.

Efter 33 minutter gik det galt for De Gule. Et Vendyssel hjørnespark til forreste stolpe blev snittet videre, og hjemmeholdets Jens Kristian Sørensen dukkede op foran mål og headede hjemmeholdet i front med 1-0.

Efter scoringen kom AC Horsens mere med i kampen, og kort før pauseteen fik Jude Nworuh en friløber mod Vendsyssel målet. Desværre blev det sidste træk lidt for langt, så Jesper Christiansen i Vendsyssel målet fik blokeret Judes forsøg og derved blev det ved 1-0 ved halvleg.

Hjemmeholdet var toneangivende fra anden halvlegs start, og kom frem til et par gode muligheder for at øge føringen. Dog skulle vi hen til det 67. minut inden Hjalte Bo Nørregaard øgede føringen til 2-0. Et frispark ind i AC Horsens forsvarszone blev headet væk, men landede desværre hos Nørregaard der øgede føringen med et fladt langskud fra 20 meter.

Nu var det for alvor op ad bakke for de gule gæster, men efter 2-0 føringen satte AC’erne sig mere på spillet. Vendsyssel trak sig tilbage og forsvarede føringen, men desværre kunne De Gule ikke få skabt de helt store åbne chancer mod et velorganiseret hjemmehold.

Efter 78 minutter fik AC spillerne dog fornyet mod, da et hjørnespark blev snittet videre. I det lille felt fik Jacob Berthelsen for anden kamp i træk scoret, da han headede reduceringen ind.

I slutfasen pressede AC Horsens på og forsøgte sig med lange bolde op mod Vendsyssel målet. Desværre stod hjemmeholdet velorganiseret og kompakt, så det blev ikke til yderligere chancer eller scoringer, og derfor blev det ved de 2-1 til Vendsyssel.

 

Kampfakta:

1-0 Jens Kristian Sørensen (33.)

2-0 Hjalte Bo Nørregaard (67.)

2-1 Jacob Berthelsen (78.)

886 tilskuere på Hjørring Stadion

 

Foto: badenfoto.dk