Nederlag til ”De Gule” i Esbjerg


5. maj 2013

Martin Braithwaite afgjorde dagens kamp på Blue Water Arena, da han sendte bolden ind bag Frederik Rønnow efter blot et par minutters spil. AC Horsens havde bolden meget i Esbjerg, men det kneb med at producere chancer, og nu venter en gyser mandag, når Silkeborg IF gæster CASA Arena Horsens.

Esbjerg fB er et hold i medvind for tiden, og det blev der sat en tyk streg under allerede i det tredje minut, da Magnus Lekven fra højrekanten sendte et indlæg ind til Martin Braithwaite ved forreste stang, der dirigerede bolden i kassen.

Et par minutter senere var André Bjerregaard ved at slippe igennem i den modsatte ende, og han afsluttede da også, men han fik ikke ordentligt træf på bolden. Herefter fulgte en lang periode med meget spil på midten af banen, men med få afslutninger, og de to målmænd kom ikke på overarbejde i dag. Efter godt en halv times spil sendte Alexander Juel Andersen et indlæg ind i panden på Charles Takyi, der headede på tværs, hvor André Bjerregaard lige manglede de sidste centimeter i at nå bolden.

”De Gule” kom ud fra pausen med mere aggressivitet, og inden for de første fire minutter forsøgte Charles Takyi sig med et frispark, og Jude Nworuhs afslutning landede i sidenettet.

Hjemmeholdet kunne lure på omstillingerne med 1-0 føringen i baglommen, og det var tæt på at give bonus knap 10 minutter før slutfløjtet, da netmaskerne igen blafrede bag Frederik Rønnow. Målet blev dog annulleret på grund af offside.

Martin Spelmann forsøgte sig med et skud fra kanten af feltet i det 86. minut, men bolden strøg over, og Jeppe Mehls afslutning i overtiden blev rettet af.

Matchfacts:

Esbjerg fB – AC Horsens 1-0 (1-0)

1-0 Martin Braithwaite (3.)

AC Horsens:

Frederik Rønnow

Alexander Juel Andersen, Morten Rasmussen, Mads Agesen, Steffen Kielstrup

Troels Kløve, Martin Retov, Martin Spelmann, Jeppe Mehl

Charles Takyi, André Bjerregaard

Indskiftninger, AC Horsens:

46. Jude Nworuh (André Bjerregaard)

62. Ken Fagerberg (Charles Takyi)

70. Janus Drachmann (Martin Retov)

Advarsler, AC Horsens

33. Mads Agesen

Esbjerg fB:

Lukas Hradecky

Peter Ankersen, Kian Hansen, Davidson Drobo-Ampem, Jonas Knudsen

Jakob Ankersen, Magnus Lekven, Hans Henrik Andreasen, Youssef Toutouh

Arnór Smárason

Martin Braithwaite

Indskiftninger, Esbjerg fB:

46. Jesper Lange (Martin Braithwaite)

69. Sebastian Andersen (Youssef Toutouh)

79. Martin Bergvold (Magnus Lekven)

Advarsler, Esbjerg fB:

61. Davidson Drobo-Ampem

Tilskuere:

6.682

Dommer:

Henning Jensen

Foto: badenfoto.dk