”Molle” blev matchvinder i forløsende sejr


28. april 2013

Morten ”Molle” Rasmussen steg til vejrs og headede André Bjerregaards indlæg i netmaskerne via overliggeren i det 38. minut, og dermed blev han matchvinder i dagens kamp mellem AC Horsens og Randers FC på CASA Arena Horsens.

”De Gule” dominerede kampens første 45 minutter med et entusiastisk hjemmepublikum i ryggen – 6.698 tilskuere var der på tribunerne. De kunne se Jeppe Mehl med kampens første reelle tilbud, da Martin Retov sendte ham i dybden med en ”Laudrups” aflevering. Desværre blev vinklen for spids, og Mehls afslutning havnede i sidenettet. AC-anføreren forsøgte sig selv med en flugter i det 27. minut, men afslutningen landede lige på David Ousted.

AC Horsens stod godt på banen mod AGF og fortsatte takterne i dag, hvor Randers FC ikke producerede en nævneværdig chance før pausen. Det så bedre ud i den modsatte ende, hvor Troels Kløve udnyttede, at to Randers-spillere gik op til en lang bold på samme tid i det 37. minut. Bolden dumpede ned til Kløve, der tog den med og afsluttede, men den lille runde landede i sidenettet. Et minut senere banede en fremragende aktion fra André Bjerregaard vejen for kampens eneste scoring. Han vippede et indlæg ind foran mål, hvor Morten Rasmussen steg til vejrs og headede bolden ind på overliggeren og ind i netmaskerne.

Randers FC kom godt ud fra pausen, men det kneb stadig med at skabe målchancer for kronjyderne, og Troels Kløve kunne have punkteret kampen med 2-0 målet i det 66. minut. Jeppe Mehl serverede en friløber for ham med en dyb stikning, men linjedommeren vinkede fejlagtigt for offside. I det 78. minut var Troels Kløve på spil igen, og denne gang var det efter flot forarbejde fra Ken Fagerberg. AC Horsens’ svenske angriber satte sin direkte modstander på venstrekanten og strøg til baglinjen, hvorfra han afleverede skråt bagud til Kløve, der fik fint træf på bolden, men han måtte se David Ousted diske op med en klasseredning.

Oliver Feldballe havde bolden i netmaskerne, men han var offside, og dermed sluttede opgøret med en hjemmesejr på 1-0.

Matchfacts:

AC Horsens – Randers FC 1-0 (1-0)

1-0 Morten Rasmussen (38.)

AC Horsens:

Frederik Rønnow

Alexander Juel Andersen, Morten Rasmussen, Mads Agesen, Steffen Kielstrup

Troels Kløve, Martin Retov, Martin Spelmann, Jeppe Mehl

Charles Takyi, André Bjerregaard

Indskiftninger, AC Horsens:

65. Ken Fagerberg (André Bjerregaard)

78. Nabil Aslam (Morten Rasmussen)

85. Jude Nworuh (Charles Takyi)

Advarsler, AC Horsens:

79. Ken Fagerberg

Randers FC:

David Ousted

Johnny Thomsen, Mads Fenger, Chris Sørensen, Alexander Fischer

Oliver Feldballe, Lorenzo Davids, Elmar Bjarnason, Jonas Borring

Pierre Boya, Ronnie Schwartz

Indskiftninger, Randers FC:

63. Nicolai Poulsen (Lorenzo Davids)

64. Nicolai Brock-Madsen (Pierre Boya)

76. Charlie Davies (Ronnie Schwartz)

Advarsler, Randers FC:

Ingen

Tilskuere:

6.698

Man of the match:

Morten Rasmussen

Dommer:

Peter Rasmussen

Foto: badenfoto.dk