Lyngby rejste hjem med tre point


3. august 2014

AC Horsens spillede her til eftermiddag sæsonens første hjemmekamp, da Lyngby var på besøg, og det var sjællænderne, der slap bedst fra opgaven. Bror Blume og David Boysen scorede målene i Lyngbys 2-0 sejr.

”De Gule” viste glimrende takter i 1. halvleg og kom frem til en håndfuld gode muligheder, men ind ville bolden desværre ikke.  I det 22. minut kreerede Troels Kløve kampens første store chance, da han satte sin direkte modstander med en skudfinte og fyrede på kassen, men Nicklas Højlund reddede flot i Lyngby-målet. Efter en halv times spil forsøgte en hårdt presset Steffen Kielstrup at sende André Bjerregaard i dybden, men bolden blev clearet lige for næsen af Bjerregaard, og det var flere gange lige ved og næsten for værterne.

Lyngby var sjældent i AC-feltet før pausen, men de kom derop efter godt en halv times spil og slog et indlæg til bageste stang. Desværre var AC-defensiven passiv i situationen, og bolden blev sendt på tværs af feltet, hvor Bror Blume dukkede op og scorede via stolpen. Unægtelig en spand koldt vand i hovedet på de gule spillere, der dog ikke lod sig ryste af føringsmålet.

I minutterne efter målet brændte det på foran Lyngby-målet, og i det 36. minut forsøgte André Bjerregaard sig med en følt afslutning, men bolden strøg lige forbi stolpen. Et minut senere var der gult småspil i Lyngbys felt, men Troels Kløve kunne ikke komme til at afslutte. Frem mod pausen stod AC-spillerne i kø for at afslutte, men gæsterne slap med skrækken i flere tilfælde.

Hjemmeholdets spillere kunne gå til pause velvidende, at de havde spillet en god 1. halvleg, og at der bestemt var mulighed for at få point mod Lyngby, men de var knap kommet ud fra pausen, da 2-0 målet faldt. En fejl i den gule defensiv blev straffet allerede efter 28 sekunders spil, da David Boysen huggede bolden i nettet via overliggeren.

Herefter kunne Lyngby stille sig længere tilbage på banen og satse på omstillingsspillet, og AC Horsens havde svært ved at skabe chancer. Lyngbys David Boysen fik en fin mulighed for at score sit andet mål i det 51. minut, men Mads Aaquist blokerede flot. Seks minutter senere forsøgte Patrick Mortensen sig med et resolut skud, der strejfede Jacob Berthelsen og heldigvis landede på den forkerte side af stolpen.
Martin Retov forsøgte sig direkte på frispark i det 64. minut, men han drejede bolden lige over kassen.  I det 71. minut burde Lyngby have scoret til 3-0, da Jeppe Brandrup forsøgte at servere bolden for en helt fri Patrick Mortensen, men afleveringen var for upræcis.

Mod slutningen forsøgte Mathias Nielsen sig med et udmærket hovedstød, og Jude Nworuh fik en stor mulighed i overtiden, men han sendte det store tilbud forbi mål.

Matchfacts:
AC Horsens – Lyngby Boldklub 0-2 (0-1)
0-1 Bror Blume (34.)
0-2 David Boysen (46.)

AC Horsens:
Jakob Busk
Mads Aaquist, Sebastien Ibeagha, Jacob Berthelsen, Thomas Kortegaard
Troels Kløve, Martin Retov, Janus Drachmann, Jeppe Mehl
Steffen Kielstrup
André Bjerregaard

Indskiftninger, AC Horsens:
60. Martin Lund (Steffen Kielstrup)
68. Mathias Nielsen (Jeppe Mehl)
81. Jude Nworuh (Martin Retov)

Lyngby Boldklub:
Nicklas Højlund
Jeppe Brandrup, Mads Nordam, Thomas Sørensen, Casper Højer Nielsen
Lasse Fosgaard, Valon Ljuti, Jesper Chrisjansen, Philip Rasmussen, David Boysen
Patrick Mortensen

Indskiftninger, Lyngby Boldklub:
29. Bror Blume (Jesper Christjansen)
73. Vito Hammershøy-Mistrati (Philip Rasmussen)
79. Martin Andersen (Jeppe Brandrup)

Tilskuere:
2.053

Man of the match:
Mads Aaquist

Dommer:
Jørgen Daugbjerg Burchardt

Foto: badenfoto.dk