Kollektivt kollaps og pokalsnitter


29. oktober 2014

AC Horsens løb ind i en voldsom øretæve, da Esbjerg fB blæste ”De Gule” ud af CASA Arena Horsens med en fuldt fortjent og ikke for lille 7-0 sejr.

Vestjyderne satte sig på spillet fra første minut, men AC Horsens havde mulighed for at bide fra sig – som da Kløve blev spillet i dybden i det femte minut, men tøvede lidt, og da Kortegaard servede et glimrende frispark ind i feltet, som Jacob Berthelsen headede over.

Godt et kvarter inde i kampen oplevede AC Horsens fem rædselsfulde minutter, og det begyndte i det 17. minut, da bolden efter godt Esbjerg-spil landede hos Jeppe Andersen på kanten af feltet. Esbjerg-spilleren kvitterede for modtagelsen ved at udplacere Jakob Busk, og fem minutter senere trak Jakob Ankersen ind i banen fra venstre side og sendte bolden forbi Busk med et følt skud.

2-0 føringen holdt til pausen, og det var lige ved at blive til 3-0 18 sekunder inde i 2. halvleg, men Jakob Busk disede op med en fremragende dobbeltredning. I det 65. minut gik den så ikke længere for ”De Gule”, og Daniel Stenderup gjorde det til 3-0, da han dukkede op ved bageste stang og skubbede bolden over stregen. 3-0 målet gjorde ondt på værterne, og det var startskuddet til en rædselsperiode. To minutter efter 3-0 målet blev det 4-0, og igen var det Jakob Ankersen. Denne gang blev bolden tacklet hen til ham, og han kunne ugeneret sende bolden i kassen.  Fire minutter senere sendte Martin Pusic et fladt indlæg i kassen til 5-0.

AC Horsens formåede ikke at sætte en stopper for målfesten, og Mikkel Vestergaard takkede Mohammed Fellah for flot forarbejde i det 78. minut, da han prikkede bolden i kassen.  Et minut senere faldt kampens sidste mål, og endnu engang var det Pusic.

Dermed sluttede en rædselsfuld aften på CASA Arena Horsens, men AC-spillerne får mulighed for at rejse sig allerede på søndag, når Skive IK kommer på besøg.

Matchfacts:

AC Horsens – Esbjerg fB 0-7 (0-2)
0-1 Jeppe Andersen (17.)
0-2 Jakob Ankersen (22.)
0-3 Daniel Stenderup (65.)
0-4 Jakob Ankersen (67.)
0-5 Martin Pusic (71.)
0-6 Mikkel Vestergaard (78.)
0-7 Martin Pusic (79.)

AC Horsens:
Jakob Busk, Thomas Kortegaard, Sonni Nattestad, Jacob Berthelsen, Frederik Helstrup
Jeppe Mehl, Janus Drachmann, Steffen Kielstrup, Joe Mensah
Troels Kløve, Bjerregaard

Indskiftninger, AC Horsens:
63. Jude Nworuh (André Bjerregaard)
63. Kjartan Henry Finnbogason (Joseph Mensah)
68. Mathias Nielsen (Steffen Kielstrup)

Advarsler, AC Horsens:
88. Janus Drachmann

Esbjerg fB:
Jeppe Højbjerg
Ryan Johnson Laursen, Daniel Stenderup, Michael Jakobsen, Jonas Knudsen
Jakob Ankersen, Magnus Lekven, Jeppe Andersen, Casper Nielsen
Mohammed Fellah
Martin Pusic

Indskiftninger, Esbjerg fB:
53. Eddi Gomes (Michael Jakobsen)
68. Martin Bergvold (Jakob Ankersen)
72. Mikkel Vestergaard (Magnus Lekven)

Advarsler, Esbjerg fB:
21. Ryan Johnson Laursen

Tilskuere:
1.679

Man of the match:
Janus Drachmann

Dommer:
Jens Maae

Foto: badenfoto.dk