Ingen scoringer på CASA Arena Horsens


9. april 2012

Der blev ikke scoret i eftermiddagens kamp mellem AC Horsens og Lyngby på CASA Arena Horsens. Hjemmeholdet pressede ellers gæsterne gennem det meste af 2. halvleg og kom frem til flere store tilbud, men ind ville bolden ikke. Frederik Rønnow holdt buret rent for tredje kamp i træk.

AC Horsens formåede ikke for alvor at sætte Lyngby under pres i kampens indledning, men ”De Gule” kom alligevel frem til et par udmærkede forsøg og farlige indlæg. Lyngbys målmand Lukas Fernandes kom i fokus efter 10 minutters spil, da en Jeppe Mehl-flugter bragte ham i unødvendige vanskeligheder, men den unge målmand – der fik besked om sin plads i startopstillingen en halv time før kickoff – var generelt en god mand for gæsterne. Patrick Mortensen havde Lyngbys første forsøg efter et kvarters tid, da han tæmmede bolden med brystet og flugtede den et godt stykke forbi mål. Bajram Fetai og Emil Larsen kom også frem til et par gode muligheder, men de blev fulgt til dørs af henholdsvis Nabil Aslam og Morten Ramussen, der igen i dag udgjorde et stærkt midterforsvar.

Morten Rasmussen var også tæt på at få en hovedrolle i den anden ende kort før pausen, men hans hovedstød blev reddet på stregen.

AC Horsens dominerede 2. halvleg, og indenfor de første fem minutter havde både Anders Nøhr og Martin Spelmann kvalificerede afslutninger, men målmanden stod i vejen. Det samme gjorde han efter en times spil, da Johan Absalonsen afsluttede fra en spids vinkel.

Lyngby var sjældne gæster foran Frederik Rønnows mål i 2. halvleg, men den unge keeper måtte ud i fuld længde på Anders Christiansens langskud i det 67. minut. Et minut senere måtte kollegaen i den anden ende på arbejde, da Johan Absalonsen forsøgte at dirigere et Kryger-indlæg i kassen. Det var afslutningen på en livlig periode, men der kom gang i sagerne igen i de sidste 10 minutter.

Først prikkede Kenan Hajdarevic bolden forbi mål efter Martin Spelmanns fine forarbejde. Siden forsøgte både Jeppe Mehl og Lasse Kryger sig med afslutninger, men det brændte først for alvor på i overtiden.  Ken Fagerberg fik en gylden mulighed for at smykke sig med titlen som matchvinder i det 92. minut, men han var ikke klar over, hvor fri han var og afslutningen sad lige på målmanden og manglede power. Kort efter blev Kenan Hajdarevic’ afslutning i feltet blokeret til hjørnespark. Det headede Alexander Juel Andersen på overliggeren, og bolden landede hos Nabil Aslam lige udenfor det lille felt, men han høvlede desværre bolden langt over mål.

Det uafgjorte resultat betyder, at AC Horsens ligger på tredjepladsen med 42 point.

Klik her for at se statistik om kampen.

Matchfacts:

AC Horsens – Lyngby 0-0

AC Horsens:

Frederik Rønnow

Alexander Juel Andersen, Morten Rasmussen, Nabil Aslam, Anders Nøhr

Janus Drachmann, Martin Retov, Martin Spelmann, Jeppe Mehl

Henrik Toft, Johan Absalonsen

Indskiftninger:

60. Ken Fagerberg (Henrik Toft)

61. Lasse Kryger (Janus Drachmann)

77. Kenan Hajdarevic (Johan Absalonsen)

Lyngby:

Lukas Fernandes

Jeppe Brandrup, Mathias Tauber, Frederik Krabbe, Frederik Helstrup

Anders Christiansen, Morten Bertolt, Martin Bergvold, Emil Larsen

Bajram Fetai, Patrick Mortensen

Indskiftninger:

46. David Boysen (Bajram Fetai)

58. Rasmus Nielsen (Mathias Tauber)

74. Jonas Henriksen (Patrick Mortensen)

Advarsler:

Jeppe Brandrup (22.), Mathias Tauber (34.), Rasmus Nielsen (83.)

Tilskuere:

3.807

Man of the match:

Frederik Rønnow

Dommer:

Michael Johansen

Foto: badenfoto.dk