Herrefight mod FCM rakte ikke til point


3. april 2018

AC Horsens tog tirsdag aften hul på mesterskabsspillet, og det var gæsterne fra FC Midtjylland, der trak det længste strå.

Marc Dal Hende scorede kampens eneste mål i det 74. minut, da han scorede efter en hjørnesparkskombination.

Det var AC Horsens, der lagde bedst fra land og var det klart bedste hold i de første 45 minutter, og det brændte for alvor på foran midtjydernes mål efter en halv times spil. Flere AC-spillere forsøgte sig med afslutninger, men det gav ikke bonus, og det lignede en hånd på bolden fra Dal Hende, men Sandi Putros vinkede afværgende.

Afgørelsen faldt med et kvarter tilbage af kampen, da bolden efter en kort hjørnesparkskombination landede hos Dal Hende, der sendte den i kassen.

”De gule” pressede for i slutminutterne, men helt farligt blev det ikke.

Næste opgave for AC Horsens bliver udekampen mod Brøndby IF søndag den 8. april, og ”de gule” opfordrer fansene til at tage med til udekampen for at støtte holdet. Klik her for at læse mere om udebaneturen til Brøndby.

Her kan du læse, hvad Horsens Folkeblad har skrevet om opgøret.

AC Horsens – FC Midtjylland 0-1 (0-0)
0-1 Marc Dal Hende (74.)

AC Horsens: Joronen, Frantsen, Tshiembe, Ludwig, Qvist (Kortegaard, 35.), Nymann (Nielsen, 84.), Thorsen, Jacobsen, Hansson, Kryger (Mehl, 79.), Finnbogason.

FC Midtjylland: Hansen, Hansen, Sanneh, Sviatchenko, Thychosen (Drachmann, 46.), Poulsen, Sparv, Dal Hende, Duelund (Dovbyk, 59.), Onyeka, Wikheim (Kraev, 84.).

Advarsel, AC Horsens: Ingen

Advarsel, FC Midtjylland: Hansen (70.), Onyeka (80.)

Tilskuere: 3.418

Man of the match: Delphin Tshiembe

Dommer: Sandi Putros

Du kan finde statistik om kampen på superliga.dk.