Gul storsejr i Reserveligaen


25. marts 2019

AC Horsens mødte mandag eftermiddag FC Helsingør på udebane i Reserveligaen, og de gule gæster kunne rejse hjem med en 4-0 sejr.

Det var en fremragende præstation i en kamp med to meget forskellige halvlege. FC Helsingør havde den kraftige medvind i 1. halvleg, og de forsøgte at kombinere sig gennem midten, men det blev kun halvfarligt et par gange via omstillinger, og hvor de kom bag backen, men ”de gule” forsvarede sig godt og scorede et flot mål efter 27 minutter. En meget velspillende Matthias Præst brød igennem Helsingør-forsvaret og lagde bolden bagud til Thomas Rohde, der sparkede den i kassen.

AC Horsens fik medvinden i 2. halvleg og samtidig skiftede hjemmeholdet mange spillere. Det betød, at ”de gule” dominerede de sidste 45 minutter og fortjent vandt med 4-0. Målene til 2-0 og 4-0 var næsten identiske, blot med forskellige målscorere. I begge situationer blev værterne straffet i opstillet med højt pres, og bolden blev stjålet foran deres felt. Bjarke Jacobsen og senere Tobias Arndal udplacerede sikkert keeperen. 3-0 målet var en flot dyb bold fra Mathias Nielsen til Tobias Arndal, der også i denne situation sendte bolden forbi keeperen.

Det var en kamp med masser af power og kvalitet fra AC Horsens’ side og rigtig flotte præstationer fra akademispillerne, der fik god hjælp af de rutinerede superligaspillere.

AC Horsens: Frederik Nørgaard, Sebastian Avanzini, Mathias Nielsen, Thomas Kortegaard, Frederik Jørgensen (Andreas Lassen, 54.), William Førby (Jeppe Kjær, 54.), Bjarke Jacobsen, Frederik Mortensen, Tobias Arndal, Thomas Rohde (Kasper Engby, 67.), Matthias Præst (David Kruse, 70.)