Godkendt indsats af ”de gule” i reserveopgør mod Randers FC


22. august 2016

AC Horsens spillede mandag eftermiddag mod Randers FC i Reserveligaens pulje 3, og opgøret sluttede uden scoringer.

Kronjyderne havde blandt andet Kasper Enghardt og Marvin Pourié med til Horsens, og Pourié var på spil et par gange, men uden at score. Det var den tyske angriber, der havde kampens første kvalificerede afslutning, men Marcus Bobjerg Jakobsen hev en god redning ud af ærmet.

Efter godt 20 minutters spil stod træværket i vejen for en Randers-scoring. AC Horsens havde også muligheder i 1. halvleg. I det 31. minut satte Nicolai Dohn sidste fod på et glimrende angreb, men desværre sendte han bolden et godt stykke over mål.

Mikkel Jespersen var tæt på at lukke halvlegen med en scoring til hjemmeholdet, men Randers-keeperen nåede godt ned til hans frispark.

Fire minutter inde i 2. halvleg blev Marcus Bobjerg Jakobsen endnu engang den store i duellen med Marvin Pourié, der forsøgte at omsætte en tværaflevering til mål.

I det 84. minut fik Frederik Høgh chancen fra tæt hold, men målmanden tog sig af hovedstødet, og et minut senere landede et Randers-forsøg på stolpen i den anden ende.

To minutter før tid var Egzon Kolici tæt på at ende i matchvinderrollen. Jeppe Mehl sendte en hård bold ind foran mål, hvor Kolici var hurtig i opfattelsen, men han headede desværre forbi.

Mere skete der ikke i kampen, men hjemmeholdet, der bestod af spillere fra A-truppen, U19-truppen samt tre spillere fra Middelfart, optrådte som en helhed. Aftalerne blev holdt, der blev arbejdet stenhårdt, og der blev skabt de chancer, man kunne forvente.

AC Horsens har endnu ikke vundet en kamp i Reserveligaen, men den første sejr ligger lige rundt om hjørnet, hvis spillerne bliver ved med at levere på det niveau.

AC Horsens’ startopstilling: Marcus Bobjerg Jakobsen, Mads Lier, Dong-Su Kim, Niels Lodberg (Martin Holm, 62.), Mads Bech (Andreas Laursen, 73.), Jeppe Mehl, Jonas Gemmer, Nicolai Dohn, Mikkel Jespersen, Kjartan Finnbogason (Egzon Kolici, 64.), Malthe Boesen (Frederik Høgh, 46.)