Gode takter i premiere


24. februar 2014

Der blev ikke scoret i opgøret mellem AC Horsens og FC Fredericia i dagens reserveligakamp, og dermed kunne begge mandskaber sætte et point ind på kontoen i sæsonens første kamp.

”De Gule” var tættest på sejren, og Okan Özdemir burde have bragt hjemmeholdet foran allerede i det fjerde minut, da Martin Retov serverede en friløber for ham med en sukkerbold, men keeperen trak det længste strå. I det 13. minut fandt Esben Petersen André Bjerregaard med en god stikning, og Bjerregaard nåede bolden et splitsekund før keeperen og sin oppasser, men han prikkede den forbi kassen. To minutter senere var Özdemir på spil igen, da han resolut sendte en firsttimer af sted mod mål, men keeperen stod igen i vejen.
FC Fredericias første forsøg stod Andreas Moos for med et udmærket skud i det 19. minut, men Thomas Villadsen reddede flot. Herefter kom gæsterne bedre med i kampen, og det skyldes blandt andet, at AC Horsens’ boldomgang faldt i niveau, og der var for mange af de gule spillere, der ville slå en vinderaflevering. Det var dog AC Horsens, der sluttede halvlegen bedst af, da Martin Retov fandt André Bjerregaard med en super aflevering, men han kunne ikke få bolden ind bag keeperen.

Kampen blev mere jævnbyrdig i 2. halvleg, hvor det var småt med chancer til begge mandskaber. I det 49. minut nåede udeholdets Marco Hansen et indlæg ved forreste stang, men han sendte bolden lige forbi kassen, og tre minutter senere reddede Thomas Villadsen Ayinde Lawals udmærkede skud. AC Horsens kom bedre med i de sidste 25 minutter, og det var lige ved og næsten for Mikkel Agger og Esben Petersen.

Alt i alt var det en fin indsats af AC Horsens, og det var dejligt at se de indskiftede U19-spillere Malthe Boesen, Martin Petersen og Niclas Balleby gøre en god figur.

AC Horsens’ startopstilling:
Thomas Villadsen
Jeppe Svenningsen, Nabil Aslam, Frederik Helstrup, Erik Marxen
Martin Retov
André Bjerregaard, Esben Petersen, Emil Nielsen, Okan Özdemir
Mikkel Agger

Indskiftninger:
46. Malthe Boesen (Okan Özdemir)
61. Niclas Balleby (Emil Nielsen
68. Martin Petersen (André Bjerregaard)