Første gule sejr i Reserveligaen


17. marts 2014

AC Horsens åbnede sæsonen i Reserveligaen med en nulløsning mod FC Fredericia på CASA Arena Horsens for tre uger siden, og i dag hentede ”De Gule” sæsonens første sejr i Haderslev. Esben Petersen og Mikkel Agger scorede for AC Horsens i 2-1 sejren over SønderjyskE.

Værterne lagde bedst ud og bragte sig foran med 1-0 efter et kvarters spil, da et hjørnespark landede ved bageste stang, og bolden blev sendt i kassen. Fem minutter senere bragte Esben Petersen balance i regnskabet, da han satte fart på en omstilling og fandt Jeppe Mehl på kanten. Mehl spillede bolden skråt tilbage til Petersen, der tog et træk og fyrede bolden op i det nærmeste kryds. Esben Petersen fik en dobbelt chance i det 24. minut, men han formåede ikke at få netmaskerne til at blafre.

Kampens afgørelse faldt efter en times spil, da Esben Petersen spillede Mikkel Agger fri med en flugter, og Agger ville ikke stå tilbage for sin holdkammerat, så han flugtede bolden i kassen til 2-1. Mirsad Suljic fik en gylden mulighed for at score til 3-1 et kvarter før tid, men han sendte det store tilbud over mål.

Alt i alt var der tale om en rigtig fin indsats af AC Horsens, der arbejdede hårdt begge veje og skabte chancer i omstillingsspillet. Der var dog også plads til forbedringer, og boldomgangen manglede et par procenter efter pausen.

Frederik Helstrup spillede godt som venstre back, Esben Petersen og Mikkel Agger var med i mange farlige situationer, og Niclas Balleby fortsatte på det høje niveau, han viste på træningslejren i Tyrkiet. Thomas Villadsen var en sikker sidste skanse.

AC Horsens stillede således op:
Thomas Villadsen
Jeppe Svenningsen, Nabil Aslam, Mathias Damgaard, Frederik Helstrup
Martin Petersen
Joakim Momme, Niclas Balleby, Esben Petersen, Jeppe Mehl
Mikkel Agger

Indskiftninger:
46. Mirsad Suljic (Joakim Momme)
73. Emil Christensen (Mathias Damgaard)

Foto: badenfoto.dk