FCK stjal point på CASA Arena Horsens


29. oktober 2017

AC Horsens og FC København delte i porten, da de to klubber mødtes søndag eftermiddag, og dermed er det anden gang i sæsonen, at de to hold spillede uafgjort.

Det var hjemmeholdet, der kom bedst ud af starthullerne, og FC København slog sig på AC-spillerne, der bød de regerende mestre op til dans. Bubacarr Sanneh headede på overliggeren i det syvende minut, og Hallur Hansson fulgte op med et skud, men det blev blokeret. Tre minutter senere sendte Benjamin Verbic bolden i kassen, men der blev fløjtet for offside.

I det 38. minut tabte Verbic kasketten, da han sparkede ud efter Jonas Thorsen, og han så helt korrekt rødt.

Efter pausen kom FC København bedre med i kampen i perioder, men de knap 4.800 tilskuere kunne glæde sig over et gult føringsmål. Thomas Kortegaards indlæg landede hos Kjartan Finnbogason, der lagde bolden til rette for Ayo Simon Okosun, der sikkert sparkede bolden i kassen.

Fire minutter senere burde Kjartan Finnbogason have lukket kampen, men Robin Olsen diskede op med en stor redning.

Stik mod spil og chancer faldt udligningen i det 77. minut, da Pierre Bengtsson sparkede et frispark ind i muren. Bolden ændrede retning og snød Joronen i buret.

AC Horsens skal en tur til Silkeborg fredag den 3. november, og næste hjemmekamp er søndag den 19. november klokken 14.00, når OB gæster CASA Arena Horsens. AC Horsens lancerer en ny hjemmebanetrøje til OB-kampen, og trøjen bærer præg af, at den er en hyldest til det HfS-hold, der vandt bronze i 1967. Klik her for at købe billet til AC Horsens – OB.

Her kan du læse, hvad Horsens Folkeblad har skrevet om opgøret.

Her kan du læse, hvad bold.dk har skrevet om opgøret.

AC Horsens – FC København 1-1 (0-0)
1-0 Ayo Simon Okosun (63.)
1-1 Pierre Bengtsson (77.)

AC Horsens: Joronen, Thorsen, Sanneh, Ludwig, Kortegaard, Thychosen, Okosun, Jacobsen, Qvist (Nymann, 90.), Hansson (Kryger, 82.), Finnbogason.

FC København: Olsen, Ankersen, Vavro, Lüftner, Boilesen (Bengtsson, 33.), Falk (Matic, 84.), Zeca (Toutouh, 90.), Kvist, Verbic, Pavlovic, Sotiriou.

Advarsel, AC Horsens: Thorsen (38.), Thychosen (70.), Qvist (84.), Sanneh (85.)

Advarsel, FC København: Kvist (6.), Lüftner (69.)

Udvisning, FC København: Verbic (38.)

Tilskuere: 4.751

Man of the match: Ayo Simon Okosun

Dommer: Peter Kjærsgaard

Du kan finde statistik om kampen på superliga.dk.