FCK afgjorde kampen med to mål på to minutter


6. december 2020

AC Horsens måtte søndag eftermiddag rejse fra Parken med et 0-2 nederlag, og FC København grundlagde sejren med to scoringer på to minutter i 1. halvleg.

”De gule” blev presset tilbage på banen af et velspillende hjemmehold i 1. halvleg og fik en sløj start på kampen, da Jannik Pohl måtte udgå med en skade. Han blev nedlagt af Bryan Oviedo allerede efter 40 sekunder, og han måtte opgive at spille videre efter en håndfuld minutter.

I det 13. minut headede Louka Prip et udmærket Frantsen-indlæg lige forbi mål, og fire minutter senere var det Tengstedts tur til at heade på mål. Han forsøgte at klemme bolden ind ved forreste stang, men FCK-keeperen var på plads.

Matej Delac diskede op med en dobbeltredning i 24. minut, da FCK fik frispark på kanten af feltet, og ”de gule” var nødt til at sende bolden ud til hjørnespark. Bolden blev slået ind til Zeca, der headede den i kassen, og det var starten på et par rædselsfulde minutter for gæsterne, der kort efter måtte se Rasmus Falk øge til 2-0 med et godt skud i krydset.

Jens Stage fik en kæmpe chance for at øge til 3-0 kort før pausen og burde have gjort det, men hans skud sad lige på Delac.

Kort inde i 2. halvleg var Jens Stage på spil igen, da han stangede bolden på stolpen, men der faldt ikke flere scoringer, og FC København kørte sejren hjem

AC Horsens spiller hjemmekamp søndag den 13. december klokken 14.00, når ”de gule” får besøg af AGF.

FC København – AC Horsens 2-0 (2-0)
1-0 Carlos Zeca (25.)
2-0 Rasmus Falk (27.)

AC Horsens: Delac, Nymann, Kiilerich, Ludwig, Frantsen (Riisgaard Jensen, 77.), Prip, Jacobsen (Gemmer, 66), Hansson, Tengstedt (Buus, 66.), Pohl (Brock-Madsen, 8.), Finnbogason (Brajanac, 77.).

FC København: Johnsson, Ankersen, Jørgensen, Boilesen, Oviedo, Stage, Zeca, Falk (Mudrazija, 76.), Daramy, Biel, Højlund (Thomsen, 68.).

Advarsel, AC Horsens: Hansson (20.)

Advarsel, FC København: Oviedo (1.)

Dommer: Mikkel Redder

Du kan finde statistik om kampen på superliga.dk.