Fantastisk moral af ”De Gule” i Tingbjerg


21. september 2013

AC Horsens skulle i dag på en svær opgave på Tingbjerg Idrætspark, hvor formstærke Brønshøj tog imod, og det blev nøjagtig ligeså svært som forventet. ”De Gule” kom bagud i 1. halvleg, men fightede sig tilbage i opgøret, og det gav bonus. Først udlignede indskiftede Esben Petersen seks minutter før tid, og André Bjerregaard, der også startede på bænken, blev matchvinder i det 94. minut.

Thomas Kortegaard stod for kampens første afslutning, da han knaldede til en Brønshøj-clearing i det syvende minut, og den måtte Nicklas Dannevang ud i fuld længde for at redde. To minutter senere gik det hurtigt i den anden ende, da Brønshøj kombinerede sig fint igennem i højre side, inden Valon Ljuti blev spillet fri inde foran mål, hvor han udplacerede Thomas Villadsen.

Troels Kløve havde de bedste gule forsøg inden pausen. Første gang i det 38. minut, da han forsøgte sig med et følt skud, der strøg forbi det lange hjørne, og tre minutter senere testede han Dannevang med et fladt skud.

”De Gule” leverede ikke en tilfredsstillende 1. halvleg, men tingene blev justeret i pausen, og det udmøntede sig i en bedre 2. halvleg. Mikkel Agger var ikke langt fra at bringe balance i regnskabet i det 52. minut, men hans skud landede på den forkerte side af stolpen.

Der opstod pludselig en stor mulighed til Brønshøj tre minutter senere, da der blev hældt et frispark ind i AC-feltet. Bolden blev headet på tværs, hvor den dumpede ned foran mål, men bolden blev heldigvis skubbet ud til hjørnespark. Jacob Berthelsen headede det efterfølgende hjørnespark i sidenettet.

Hjemmepublikummet kunne efterhånden lugte de tre point som 2. halvleg skred frem, men Esben Petersen bragte dem på andre tanker i det 84. minut, da han køligt bragte balance i regnskabet efter et to-spil med Henrik Toft.  Herefter lagde AC Horsens et tungt pres på hjemmeholdet, og sejrsmålet kom i det 94. minut, da André Bjerregaard sendte en tilfældig bold op i krydset til slutresultatet 1-2.

Henrik Toft, Esben Petersen og André Bjerregaard blev alle skiftet ind i løbet af kampen, og trioen var kraftigt medvirkende til, at kampen blev vendt til AC Horsens' fordel.

Eneste malurt i bægeret var det, der ligner en forstrækning i læggen til Lasse Kryger, men alt i alt fremragende fight og resultat for AC Horsens, der kan se frem til en uge, der byder på to hjemmekampe. Først gælder det pokalopgøret mod Randers FC på torsdag klokken 20.00, og på søndag gæster Lyngby CASA Arena Horsens.

Klik her for at købe print selv-billet til de to opgør.

Matchfacts:

Brønshøj – AC Horsens 1-2 (1-0)

1-0 Valon Ljuti (9.)

1-1 Esben Petersen (84.)

1-2 André Bjerregaard (94.)

Brønshøj:

Nicklas Dannevang

Jesper Fleckner, Jacob Berthels, Mads Gabel Jørgensen, Kasper Sørensen

Søren Weibel, Valon Ljuti, Thomas Hansen, Casper Henningsen

Alexander Lazarevic, Emil Berggreen

Indskiftninger:

82. Casper Højer Nielsen (Kasper Sørensen)

87. Pierre Larsen (Aleksandar Lazarevic)

Advarsler:

29. Thomas Hansen

AC Horsens:

Thomas Villadsen

Anders Randrup, Steffen Kielstrup, Frederik Helstrup, Erik Marxen

Lasse Kryger, Martin Retov, Thomas Kortegaard, Troels Kløve

Ken Fagerberg, Mikkel Agger

Indskiftninger:

12. André Bjerregaard (Lasse Kryger)

58. Esben Petersen (Mikkel Agger)

69. Henrik Toft (Ken Fagerberg)

Advarsler:

42. Thomas Kortegaard

90. Troels Kløve

90. Henrik Toft

Tilskuere:

614

Dommer:

Benjamin Helm Svedborg

Foto: badenfoto.dk