Fantastisk fight af AC Horsens rakte ikke til point


28. april 2017

AC Horsens’ spillere havde smøget ærmerne op og taget arbejdshandsker på fredag aften, da ”de gule” var på besøg i Odense, men det var ikke nok mod et OB-mandskab, der kunne juble over en 2-1 sejr og endnu en sæson i Alka Superligaen.

Sejren til fynboerne betyder nemlig, at de slutter i top to i gruppen, og dermed undgår de at spille nedrykningskampe. Det gør AC Horsens ikke, og lige nu ser det ud til, at første modstander bliver AGF eller Viborg F.F., men den gruppe er endnu ikke afgjort.

OB indledte kampen bedst, og Mathias Greve bragte hjemmeholdet foran i det 24. minut, da han vristede sig fri af Delphin Tshiembe og sendte bolden ind bag Steve Clark. Herefter kom AC Horsens bedre med i kampen, og det var fuldt fortjent, at Elfar Helgason kunne bringe balance i regnskabet i 1. halvlegs overtid. Den islandske midtstopper havde fået chancen fra start, og han kvitterede med udligningen via stolpen og en solid indsats.

AC Horsens fortsatte de gode takter i 2. halvleg, men ”de gule” formåede ikke at kreere de helt store målchancer, og i stedet kunne hjemmeholdets Jens Jakob Thomasen lukke kampen i overtiden.

AC Horsens runder kampene i gruppespillet af med hjemmekampen mod Randers FC mandag den 8. maj klokken 19.00

Klik her for at købe print selv-billetter til opgøret.

Her kan du læse, hvad Horsens Folkeblad har skrevet om opgøret mod OB.

Her kan du læse, hvad bold.dk. har skrevet om opgøret mod OB.

OB – AC Horsens 2-1 (1-1)
1-0 Mathias Greve (24.)
1-1 Elfar Helgason (45.)
2-1 Jens Jakob Thomasen (90.)

AC Horsens: Clark, Nymann, Helgason (Jespersen, 81.), Sanneh, Kortegaard, Mehl, (Bjerregaard, 71.), O’Brien (Bech, 73.), Tshiembe, Hansson, Finnbogason, Aabech.

OB: Grytebust (Falkesgaard, 41.), Desler, Tingager, Petersen, Laursen, Jönsson, Thomasen, Tverskov (Uzochukwu, 82.), Greve, Jacobsen (Lund, 64.), Festersen.

Advarsel, AC Horsens: Hansson (25.), Tshiembe 49.), Helgason (52.)

Advarsel, OB: Kenneth Emil Petersen (39.)

Tilskuere: 5.836

Dommer: Jørgen Daugbjerg Burchardt

Klik her for at se mere statistik om kampen.