Fantastisk comeback i første hjemmebanesejr


1. september 2019

AC Horsens vandt søndag eftermiddag for første gang i denne sæson på hjemmebane, og det gik ud over Lyngby, der måtte rejse hjem til Sjælland med et 1-2 nederlag.

Der var lige ved og næsten flere gange for hjemmeholdet i de første 45 minutter, men det var ikke nok til at give bonus. I stedet var det de blåklædte gæster, der kunne bringe sig foran efter en omstilling, og det fra Frederik Gytkjær, som kunne udplacere Lansing i buret.

Det var en kold spand vand i hovedet på hjemmeholdet, der havde gjort det ganske glimrende, men det slog ikke ”de gule” ud.

Værterne satte sig tungt på 2. halvleg, og gæsternes Nikolaj Geertsen måtte bruge hånden for at blokere Louka Prips skud med godt 20 minutter tilbage af kampen. Prip gik selv til pletten, og han var kold som is, da han stensikkert scorede til sin egen højre side. Thomas Mikkelsen kastede sig modsat.

Det gav blod på tanden, og AC-spillerne var ikke tilfredse med det ene point. 10 minutter før slutfløjtet var Ayo Simon Okosun tæt på at kunne kalde sig matchvinder, da han afsluttede fra kort afstand, men keeperen reddede skuddet.

Heldigvis blev det alligevel til tre gule point, da Jonas Thorsen efter fremragende forarbejde af Rune Frantsen headede AC Horsens i front.

Sæsonens første sejr på hjemmebane falder på et tørt sted inden landskamppausen.

AC Horsens spiller allerede igen på onsdag den 4. september klokken 18.15, når ”de gule” møder Boldklubben Union på Genforeningspladsen i København, og AC Horsens arrangerer udebanetur sammen med Fanklubben Den Gule Fare. Klik her for at købe billet.

AC Horsens spiller hjemmekamp igen mandag den 30. september klokken 19.00, når Esbjerg fB kommer på besøg. Klik her for at købe billet til kampen – husk at du kan scanne den direkte fra din smartphone.

Her kan du læse, hvad Horsens Folkeblad har skrevet om dagens opgør.

AC Horsens – Lyngby 2-1 (0-1)
0-1 Frederik Gytkjær (41.)
1-1 Louka Prip (69.)
2-1 Jonas Thorsen (87.)

AC Horsens: Lansing, Nymann, Kiilerich, Ludwig, Lumb, Prip (Therkildsen, 86.), Jacobsen, Hansson, Thorsen, Okosun, Brock-Madsen (Frantsen, 50.) .

Lyngby: Mikkelsen, Enghardt, Geertsen, Winther, Jørgensen, Ørnskov, Christjansen, da Silva (Rømer, 77.), Fosgaard, Gytkjær (Corlu, 57.), Nielsen (Mohammed, 69.).

Advarsel, AC Horsens: Hansson (55.)

Advarsel, Lyngby: Ørnskov (29.), Geertsen (67.)

Tilskuere: 1.234

Man of the match: Louka Prip

Dommer: Aydin Uslu

Du kan finde statistik om kampen på superliga.dk.