Endnu en AC-sejr over Randers FC


9. maj 2017

AC Horsens stillede med et ungt mandskab i tirsdagens reserveligakamp mod Randers FC, og de gule talenter ydede en fremragende indsats i 2-0 sejren.

Randers FC kom til Horsens med superligaspillere som Mads Agesen, Andreas Bruhn, Mikkel Kallesøe, Nicolai Poulsen, Sam Lundholm og Lucas Haren, men AC Horsens gik uimponeret til opgaven mod de rutinerede kronjyder.

AC Horsens stillede med et sammensat hold, men der var rigtig god kommunikation mellem kæderne, og den gule fart var farlig for Randers-bagkæden. Det var ikke ”kun” en ensidig arbejds- og forsvarssejr. AC Horsens-spillerne var også gode med bolden, traf de rigtige valg og holdt hovedet koldt i rigtig mange situationer.

Kampens første scoring faldt i det 41. minut, da Kristoffer Larsen elegant drejede et frispark op i krydset. Målmanden var ude ved bolden og havde et par fingre på den, men han kunne ikke forhindre målet. Syv minutter efter pausen var Kristoffer Larsen på spil igen. Thomas Rohde udfordrede Randers-keeperen med et tørt hug fra distancen, målmanden kunne kun halvklare, og Kristoffer Larsen prikkede riposten i kassen.

AC Horsens: Dannevang, Holm, Albrechtsen (Damgaard, 45.), Damgaard (Munkholm, 70.), Kirkel, Christensen, Pallesen, Dohn (Bøje, 60.), Wiberg (Peitersen, 45.), Larsen (Lodberg, 85.).