Dyr slutfase for ”De Gule”


3. juni 2014

AC Horsens spillede her til eftermiddag reserveligakamp mod FC Midtjylland, og ”De Gule” tabte desværre med 3-1.

Midtjyderne lukkede kampen indenfor de sidste fem minutter, men sejren var fortjent, selvom AC-spillerne arbejdede hårdt og langt hen ad vejen forsøgte at indfri den plan, der blev lagt i forhold til at turde kontrollere med bolden. ”De Gule” havde bolden mere i dag end i de foregående kampe, og det så specielt godt ud i 1. halvleg. Defensivt var der dog plads til forbedringer, og det gav chancer til midtjyderne, men Aleksandar Stankovic spillede en god kamp.

Mikkel Agger bragte AC Horsens foran efter en halv times spil, da hans frispark blev rettet af i muren og strøg ind i netmaskerne. Målet var det eneste i 1. halvleg – trods et straffespark til FC Midtjylland - og i pausen blev den gule defensiv justeret. Desværre blev boldomgangen mere sjusket i 2. halvleg, og det gav flere omstillingsmuligheder til FC Midtjylland, hvilket blandt andet førte til de to sidste mål.

I det 85. minut udnyttede værterne en omstillingsmulighed, hvor de var i overtal, og i det 89. minut blev ”De Gule” straffet i en situation, hvor udligningen blev jagtet med mange spillere fremme.

Joakim Momme fremhæves for en stærk indsats i midterforsvaret, Niclas Balleby spillede godt på den centrale midtbane, og Malthe Boesen truede godt med sine dybdeløb.

AC Horsens’ startopstilling:
Aleksandar Stankovic
Emil Christensen, Mathias Damgaard, Joakim Momme, Jeppe Svenningsen
Okan Özdemir, Niclas Balleby, Martin Thomsen, Malthe Boesen
Mikkel Agger, Emil Nielsen

Indskiftninger:
53. Kevin de Souza Broch (Joakim Momme)
53. Martin Petersen (Martin Thomsen)
63. Rasmus Johansen (Emil Nielsen)
76. Marcus Sloth (Malthe Boesen)