Dobbelt Thorsen og Hansson sikrede 3-0 sejr i Randers


28. juni 2020

AC Horsens og Randers FC mødtes søndag eftermiddag i det kronjyske, og det slap de sortklædte gæster bedst fra med en 3-0 sejr.

Sejren betyder, at AC Horsens overtager førstepladsen i gruppen fra netop Randers FC, og der resterer to kampe i gruppespillet.

Det var Alexander Ludwig, der fik kampens første mulighed allerede i det fjerde minut, men desværre sad hans hårde skud lige på Carlgren i Randers-buret. Værternes Kehinde trykkede af i det 11. minut, men bolden røg forbi det lange hjørne.

Kampens første scoring faldt i det 22. minut, og det var efter et mønsterangreb, hvor Hallur Hansson ved baglinjen sendte bolden skråt bagud til Jonas Thorsen, der usvigeligt sikkert udplacerede målmanden.

Michael Lumb var ikke langt fra at rykke på måltavlen 10 minutter senere, da han modtog bolden i et tætbefolket felt og trykkede af, men Carlgren var på plads, og der blev ikke scoret yderligere i 1. halvleg.

Det var småt med chancer i begyndelsen af 2. halvleg, men Louka Prip forsøgte sig med et godt frisparksforsøg, men bolden strøg lige forbi. Emil Riis forsøgte sig fra distancen for Randers FC, men en velspillende Matej Delac fulgte bolden til dørs. Seks minutter senere var det André Rømers tur til at forsøge sig med et langskud, men han kunne heller ikke ramme målet.

Matej Delac viste sin klasse igen i det 70. minut, da André Rømer fandt Vito Hammershøj-Mistrati med en god stikning. Han drejede rundt og afsluttede, men Delac var lynhurtigt ude af sit mål for at redde forsøget. Tre minutter senere forsøgte Kehinde at overliste Delac, men der var ingen, der kunne passere ham i dag.

Indskiftede Jeppe Kjær viste igen fine ting, da han kom på banen, og han var arkitekten bag 2-0 målet, da han sendte en veltimet aflevering ud til Hallur Hansson i højre side. Hansson fyrede kanonen af, og Carlgren kunne kun halvklare, hvorefter målræven Thorsen var over returen.

Få minutter senere fumlede Simon Piesinger, og det gav chancen til Hallur Hansson, der sikkert sendte bolden i kassen til 3-0.

Randers FC sluttede med 10 spillere på banen, for den tidligere AC Horsens-spiller Mathias Nielsen måtte forlade grønsværen efter at have modtaget to gule kort.

Næste opgave for AC Horsens er udekampen mod Esbjerg fB fredag den 3. juli klokken 19.00.

Randers FC – AC Horsens 0-3 (0-1)
0-1 Jonas Thorsen (22.)
0-2 Jonas Thorsen (83.)
0-3 Hallur Hansson (85.)

AC Horsens: Delac, Nymann (Gemmer, 84.), Kiilerich, Ludwig, Lumb, Prip (Kjær, 64.), Jacobsen, Okosun, Thorsen, Brock-Madsen (Frantsen, 64.), Hansson (Therkildsen, 88.).

Randers FC: Carlgren, Thomsen (Bundgaard, 80.), Piesinger, Nielsen, Kopplin, Kallesøe (Hammershøj-Mistrati, 46.), Lauenborg (Klysner, 80.), Rømer, Kehinde (Jensen, 86.), Egho, Jakobsen.

Advarsel, AC Horsens: Ludwig (25.), Lumb (44.)

Advarsel, Randers FC: Rømer (50.), Nielsen (82. og 89.)

Dommer: Jørgen Daugbjerg Burchardt

Du kan finde statistik om kampen på superliga.dk.