Deja-vu på CASA Arena Horsens


31. maj 2015

I går spillede AC Horsens uafgjort 2-2 mod arvefjenderne fra Vejle Boldklub. I første halvleg bragte Paul Onuachu gæsterne foran 1-0. Efter pausen vendte Kjartan Henry Finnbogason og Martin Lund kampen med to fine scoringer, inden Paul Onuachu med sit andet mål udlignede til slutfacit 2-2 få minutter før tid. Dermed blev det et ærgerligt deja-vu af sidste uges 2-2 mod Brønshøj, hvor en sejr på 2-1 også blev vekslet til et kryds få minutter før dommerens slutfløjt.

Fra kampens start satte ”De Gule” sig tungt på spillet. I 23. minut kunne hjemmeholdet meget nemt være kommet i front med 1-0, men Kjartan Finnbogason fik ikke ram på Jacob Berthelsens fine indlæg. Som halvlegen skred frem, overtog gæsterne dirigentstokken og styrede kampen. I 40. minut bragte den tårnhøje FC Midtjylland-lejesvend Paul Onuachu gæsterne foran 1-0, da han steg meget højt til vejrs og headede et indlæg fra venstre side i kassen.

Efter pausen generobrede ”De Gule” teten. I 58. minut kom belønningen. Kjartan Finnbogason fik ad to omgange skrabet bolden i kassen. Forinden chippede Troels Kløve elegant bolden til André Bjerregaard, der helt fri i feltet valgte at sætte islændingen op fri foran mål. Publikum på CASA Arena Horsens kårede igen i dag islændingen som ”Man of the match” ved sms-afstemningen. Få minutter senere fik Jeppe Mehl en kæmpe chance for at bringe AC Horsens foran, men hans afslutning røg forbi mål. I kølvandet på udligningen satte hjemmeholdet sig endnu mere på kampen, og i 76. minut var der en ny belønning for anstrengelserne. Den netop indskiftede Martin Lund bragte værterne foran 2-1 med et knastørt hug fladt i det lange målhjørne efter et godt oplæg fra André Bjerregaard.

Langt hovedparten af de 2.293 tilskuere troede og håbede, at sejren var på vej i hus, men som et deja-vu af sidste uges kamp mod Brønshøj, udlignede gæsterne få minutter før dommer Chris Johansen blæste kampen af. I 87. minut satte vejlenserne atter Paul Onuachu op med et hovedstød, som Frederik Rønnow forsøgte at holde ude, men desværre gik bolden ind i eget sidenet.

Alt i alt endte det altså endnu engang med et kryds på CASA Arena Horsens. For ”De Gule” var det den sjette remis inden for de seneste ni kampe i 1. Division. De to tabte point mod Vejle gør sammen med de to tabte point mod Brønshøj ondt på chancerne for at slutte i Top 6 i 1. Division. Hvis det skal lykkes, så skal AC Horsens slå FC Roskilde i 33. runde på lørdag – og samtidig må HB Køge ikke vinde i Fredericia. Teoretisk set kan ”De Gule” stadig indhente Vejle i tabellen med en sejr i Roskilde, men det kræver, at Vejle så samtidig taber hjemme til Brønshøj.

Kampen mod FC Roskilde spilles i Roskilde Idrætspark på lørdag 6. juni kl. 16.00.

 

Kampfakta:

AC Horsens-Vejle Boldklub 2-2 (0-1)

40. 1-0 Paul Onuachu.

58. 1-1 Kjartan Henry Finnbogason.

76. 2-1 Martin Lund.

87. 2-2 Paul Onuachu.

 

AC Horsens:

Frederik Rønnow

Jacob Berthelsen, Martin Retov, Bubacarr Sanneh, Mads Bech

Jeppe Mehl, Mathias Nielsen, Troels Kløve, André Bjerregaard

Jude Nworuh, Kjartan Henry Finnbogason

 

Udskiftninger:

73. Jude Nworuh ud, Martin Lund ind.

89. Jeppe Mehl ud, Joseph Mensah ind.

 

Advarsler:

34. Jude Nworuh.

86. Jeppe Mehl.

 

Vejle Boldklub:

Kristian Fæste

Ole Bisp Rasmussen, Niels Bisp Rasmussen, Jonatan Neftali, João Pereira

Christian Sivebæk, Henrik Bødker, Kristian Gaarde, Hakan Redzep

Jesper Rasmussen

Paul Onuachu

 

Udskiftninger:

63. Jesper Rasmussen ud, Jacob ”Taz” Sørensen ind.
74. Hakan Redzep ud, Andreas Albers Nielsen ind.
84. João Pereira ud, Denis Fazlagic ind.

Advarsler:

Ingen.

Man of the match: Kjartan Henry Finnbogason.

2.293 tilskuere.

Dommer: Chris Johansen.

Foto: Badenfoto.dk