De Gule tog 5. ligasejr på stribe


21. september 2015

AC Horsens tog søndag den 5. ligasejr i træk, da De Gule slog bundproppen FC Vestsjælland med 1-0 hjemme på CASA Arena. Hermed er holdet oppe på 7 sejre i træk, hvis man tæller pokalsejrene med. Desuden har de holdt nullet i de 7 kampe, og det gjorde spillerne igen mod bundproppen fra Vestsjælland.

Det var dog en noget begivenhedsløs kamp de 1873 tilskuere var vidne til søndag eftermiddag. De Gule stod rigtig godt på banen, men virkede ikke synderligt interesserede i at komme frem på banen. FC Vestsjælland, som stadig havde deres første sejr til gode i sæsonen, var på bolden i store dele af halvlegen, men med en nærmest uigennemtrængelig defensiv hos De Gule, kunne de ikke rigtig komme frem til chancer.

Det tætteste FC Vestsjælland kom på en chance, var da Yones Felfel i det 8. minut fik bolden i feltet. Lige inden han nåede at sparke, blev den dog clearet.
Efter 20 minutters spil var det som om, at De Gule fik en smule mere i gang i den offensive del af spillet for en kort periode. Det resulterede da også i den største chance i første halvleg, som tilfaldt forsvarsspilleren Jacob Berthelsen. Efter et hjørnespark og efterfølgende kombinationsspil blev den lagt indover, hvor Berthelsen fik hovedet på. Det var meget tæt på, at den gik ind, men det stod stadig 0-0.

Det sidste der skete i denne halvleg, var et skud fra Yones Felfel, som dog landede i hænderne på Nicklas Dannevang. Holdene kunne dermed gå til pause uden mål.

I anden halvleg var det tydeligt at se, at AC Horsens forsøgte sig lidt mere offensivt. Der gik da heller ikke mere end 2 minutter, før vi fik anden halvlegs første chance. Jeppe Mehl fik bolden på kanten af feltet, og skød på mål. Den snittede nærmest stolpen.

Derudover skete der ikke det store. Ingen af holdene kom frem til chancer. Jeppe Mehl fik dog mere præcision på sine skud, og det resulterede i en scoring i det 69. minut. Ligesom med chancen i starten af første halvleg, fik han bolden på kanten af feltet. Han skød i det lange hjørne, og placerede den lige i trekanten. Et flot mål, og De Gule var nu foran 1-0.

FC Vestsjælland forsøgte at komme frem til chancer, men kunne simpelthen ikke bryde igennem De Gules defensiv. En enkelt hændelse i overtiden, var dog tæt på at koste AC Horsens sejren. FC Vestsjællands Jean-Claude Bozga fik bolden i feltet, og bliver tacklet af keeper Nicklas Dannevang. Der blev appelleret for straffespark af FC Vestsjælland spillerne, men kampen sluttede 1-0 til AC Horsens, og De Gule er dermed oppe på 15 point i Bet25 ligaen.

De er dermed a point med FC Fredericia på 4. pladsen, som er næste modstander lørdag den 3. oktober på CASA Arena. Næste kamp er på søndag på Sjælland mod FC Helsingør.

Kampfakta:

Mål:

1-0 69. min. Jeppe Mehl

Tilskuertal: 1873

Udskiftninger:
AC Horsens:

Conor O’Brien ud – Martin Lund ind

Kjartan Henry Finnbogason ud – Aleksandar Stankov ind

Joseph Mensah ud – Anders Østli ind
 

FC Vestsjælland:

Rasmussen ud – Wagner ind

Gule kort: Jacob Berthelsen og Mathias Nielsen

Man Of The Match: Jeppe Mehl