”De Gule” storsejrede i Hvidovre


1. juni 2014

AC Horsens hentede her til eftermiddag en storsejr på 5-2 over Hvidovre IF på Kæmpernes Arena.

Der var god plads på grønsværen, og det forstod AC-spillerne at udnytte til egen fordel. I perioder formåede ”De Gule” at lægge et hårdt pres på hjemmeholdet, der blev kreeret gule chancer kampen igennem, og de blev større og større som kampen skred frem.

Hvidovre IF kom også frem til chancer i 1. halvleg, og de største tilfaldt Jonathan Nielsen og Thomas Wiil-Andersen, men Lasse Heinze stod endnu en god kamp for AC Horsens. Lasse Kryger åbnede ballet i det 39. minut, da han scorede på et frispark fra 25 meters afstand. Han lagde bolden over muren, og den ramte jorden, inden den strøg i netmaskerne. Et par minutter senere fik Esben Petersen en god mulighed efter forarbejde af Jude Nworuh, men han fik ikke ram på bolden.

Henrik Toft øgede til 2-0 i det 57. minut, da han sendte bolden fladt ind i netmaskerne, og tre minutter senere scorede Jude Nworuh til 3-0 i en situation, hvor Hvidovre-forsvaret ikke så alt for godt ud. Dermed lignede det en sikker sejr til ”De Gule”, men værternes Jonas Hebo Rasmussen reducerede til 1-3 to minutter senere. Dermed var den hektiske periode dog ikke slut, for tre minutter senere blev der begået straffespark på Jude Nworuh, og Lasse Kryger tog ansvaret. Han scorede usvigeligt sikkert til højre for sig selv, og keeperen valgte den modsatte side.

Thomas Kortegaard scorede til 5-1 i det 77. minut, og Christian Jakobsen reducerede til 5-2 seks minutter senere.

Matchfacts:
Hvidovre IF – AC Horsens 2-5 (0-1)
0-1 Lasse Kryger (39.)
0-2 Henrik Toft (57.)
0-3 Jude Nworuh (60.)
1-3 Jonas Hebo Rasmussen (62.)
1-4 Lasse Kryger (65.)
1-5 Thomas Kortegaard (77.)
2-5 Christian Jakobsen (83.)

AC Horsens:
Lasse Heinze
Anders Randrup, Sebastien Ibeagha, Frederik Helstrup, Thomas Kortegaard
Lasse Kryger, Janus Drachmann, Esben Petersen, Troels Kløve
Henrik Toft, Jude Nworuh

Indskiftninger:
70. Niclas Balleby (Esben Petersen)
76. Mikkel Agger (Henrik Toft)
82. Jeppe Svenningsen (Anders Randrup)

Foto: badenfoto.dk