De brændte chancers kamp for De Gule


1. november 2015

Kampen mod FC Helsingør vil stå som de brændte chancers kamp for AC Horsens spillerne, der skabte chancer i hobetal. Desværre manglede den sidste skarphed til at skubbe bolden over stregen, så det endte som det begyndte med 0-0.

Jeppe Mehls karantæne efter det røde kort i HB Køge gav plads i startopstillingen til Mikkel Jespersen på højrekanten, ligesom forsvarskrumtappen Jacob Berthelsen var kommet sig over en mindre hjernerystelse fra Køge kampen og var på plads i midterforsvaret.

De Gule startede kampen flot, og allerede efter 4 minutter fik Mikkel Jespersen en kæmpechance i en kontra godt spillet op af Conor O’Brien, men Jespersen skød lige på Mikkel Bruhn i Helsingør målet. På det efterfølgende hjørne headede Bubacarr Sanneh forbi Helsingør målet.

Det var ikke meget gæsterne fra FC Helsingør var på visit på De Gules banehalvdel, men efter 9 minutter havde udeholdet et godt langskud af Zinckernagel som Dannevang parerede til hjørne.

Ellers stod der Ac Horsens på stort set det hele i 1. halvleg. I det 21. minut var Thomas Kortegaard tæt på at score direkte på hjørne men Bruhn fik viftet bolden over mål. På det efterfølgende hjørne fik Finnbogason en kæmpemulighed tæt under mål, men han fik ikke panden på bolden.

Resten af første halvleg gav flere halve chancer og oplæb til mål for hjemmeholdet, mens Helsingør havde nok at gøre med at afværge de gule stormløb. Det lykkedes for FC Helsingør frem til halvlegen, hvor stillingen forblev 0-0.

Billedet gentog sig i 2. halvleg og bare 5 minutter efter pauseteen brændte Joseph Mensah en direktør helt tæt under mål, hvor Mensah på forunderlig vis sparkede over mål.

Gennem 2. halvleg kom FC Helsingør mere med, men det meste af halvlegen formede sig noget ensidigt med masser af spil midt på banen uden store action i felterne. Helsingør var dog mere nærgående end i første halvleg og havde et kvarters tid før slutfløjtet et par gode chancer som Dannevang dog flot parerede i buret.

De sidste 10 minutter havde De Gule dog masser af muligheder for at sætte endnu 3 points ind på kontoen. I det 79. minut var det et brag af et fladt langskud fra Thomas Kortegaard som prellede af på stolpen, og efter 86 minutter fik Niels Lodberg en gigant mulighed på en nedfaldsbold men Mikkel Bruhn i målet fik afværget med en fodparade.

Dermed var det dog ikke slut, da Malthe Boesen i det 90. minut fik endnu en stor chance efter et mønsterangreb, men Bruhn kom igen godt ud og fik afværget. Dermed blev det ved 0-0, selvom De Gule bestemt havde fortjent langt mere ud fra spil og chancer.

 

Kampfakta:

AC Horsens – FC Helsingør 0-0 (0-0)

 

Startopstillinger:

AC Horsens:

Nicklas Dannevang

Frederik Møller, Jacob Berthelsen, Thomas Kortegaard, Bubacarr Sanneh

Mikkel Jespersen, Conor O’ Brien, Mathias Nielsen, Joseph Mensah

Andre Bjerregaard, Kjartan Henry Finnbogason

 

FC Helsingør:

Mikkel Bruhn

Rasmus Minor, Andreas Holm, Mikkel Knudstrup, Anders Holst

Ricki Olsen, Mads Laudrup, Klaus Lykke, Philip Zinckernagel,

Mads Danekilde, Andre Riel

 

Gule kort:

AC Horsens:

Jacob Berthelsen, Conor O’Brien, Andre Bjerregaard

 

FC Helsingør:

Klaus Lykke, Mads Danekilde, Mikkel Bruhn

 

Udskiftninger:

AC Horsens:

66. Mikkel Jespersen ud, Martin Lund ind

76. Kjartan Henry Finnbogason ud, Malthe Boesen ind

82. Conor O’Brien ud, Niels Lodberg ind

 

FC Helsingør:

84. Andre Riel ud, Marin Koch ind

 

Tilskuertal:

1.631

 

Man Of The Match:

Andre Bjerregaard

Foto: Lars Reese