Presse


Akkreditering til kampe på CASA Arena Horsens

Fotografer, kommentatorer, reportere og journalister skal søge om akkreditering til AC Horsens’ hjemmekampe via www.superliga.dk.

Hent stadionoversigt som PDF

Parkering
Der er 15 parkeringspladser for pressen bag Insero Tribunen.

Ankomst
Akkrediterede pressefolk skal gennem indgang 4 (indgangen ud mod Forum Horsens’ parkeringsplads) og her udleveres akkrediteringskort, der giver adgang til relevante zoner på CASA Arena Horsens (for skrivende journalister giver det adgang til presselokalet og mixed zone). Efter udlevering af akkrediteringskort har journalister og fotografer mulighed for at benytte presserummet på den vestlige tribune, hvor stadion er bygget sammen med Forum Horsens.

Presselokale
Presserummet for journalister og fotografer er beliggende på den vestlige tribune, hvor der er mulighed for at arbejde før, under og efter kampene. Adgang til presserummet foregår via trappeopgangen på Sydtribunen.

Pressepladserne
Under kampen sidder journalisterne på Roesgaard Tribunen (Sydtribunen), hvor der er reserveret et sæde, hvis akkrediteringen er godkendt. CASA Arena Horsens har 38 pressepladser på tribunen med borde. Der er adgang til strøm og wi-fi ved pladserne.

Logistik
Den vestlige del af spillergangen fungerer som mixed zone. Journalister kan gå til mixed zone ved at gå ned under Sydtribunen og derfra gå ind i foyeren og ind i spillergangen hen til afspærringsbåndet. De to klubbers presseansvarlige vil sørge for, at trænere og spillere kommer i mixed zone.

Fotografer
Der er fotografrum i den gamle speakerboks på Stofa-tribunen og rummet lige bagved, hvorfra der er let adgang til banen i hjørnet. Respekter venligst afstanden til spillerboksene på Syd-tribunen og bandereklamerne på langsiderne.

Vi glæder os til at tage imod jer på CASA Arena Horsens.

Ydeligere info: Kontakt presse- og kommunikationsansvarlig Frank Hove på fh@achorsens.dk eller tlf. 2112 5248.

AC Horsens´ logo
Logoet må kun  bruges i forbindelse med presseomtale af klubben. Logoet må ikke anvendes til kommercielle formål uden AC Horsens´ tilladelse. Logoet må anvendes af AC Horsens´ sponsorer for profilering af deres støtte til klubben.

Hent png-fil

Hent ai-fil

Hent svg-fil