Eksponering


En bred vifte af muligheder

Du kan komme i kontakt med en lang række spændende virksomheder og fodboldinteresserede borgere i Horsens og opland via de forskellige medier og eksponeringsmuligheder, som AC Horsens tilbyder:

Fast bandereklame

Din reklame er synlig før, under og efter kampen, og du deler ikke pladsen med andre. Vælger du A-eksponering ses din reklame af TV-seere, publikum og sponsorer. Østtribunen kan være fjernet til en eller flere kampe på grund af koncerter eller andre arrangementer på CASA Arena Horsens.

LED-bandereklame

Din reklame giver dynamisk og effektiv TV-eksponering, når budskabet leveres i form af billeder og animationer. Du har mulighed for at lave løbende ændringer af reklamen.

3D-tæpper

Placeringen foran andre reklamer lige ved siden af målet sikrer ekstra TV-eksponering gennem hele TV-kampen og highlights.

Storskærme

Reklamer er målrettet tilskuere og sponsorer og ses fra samtlige pladser. Der kan vises reklamefilm, animerede spots eller billeder. Budskabet kan ændres fra kamp til kamp.

Kampsponsor

Køb en kamp og få ubegrænsede muligheder for profilering før, under og efter kampen. Et kampsponsorat kan indeholde forskellige ydelser, som aftales individuelt for at give den bedst mulige eksponering skræddersyet til din virksomheds behov.

Sampling

En unik mulighed for at involvere målgruppen, idet man giver mulighed for at se, høre, føle, smage og dufte produktet. Ved VIP-arrangementet kommer du i direkte kontakt med en stor skare af Horsens´ erhvervsliv. Er dit budskab rettet mod publikum, er sampling på CASA Arena stedet, hvor du kommer i kontakt med mange brugere på én gang.

www.achorsens.dk

Har over 600.000 besøgende om året, og er en oplagt mulighed for formidling af dit budskab. Siden har mest trafik op til kampene, men ofte følger fans siden hver dag for at holde sig opdateret om klubben. Via siden sælger vi print-selv-billetter, hvor vi tilbyder print-selv-annoncer, bannere på forsiden og forsidens bagvæg.

 

Oversigt og priser

Se 360 graders view af CASA Arena Horsens (for at se filmen hent Flash Player)

Vejledning til LED- og storskærmsreklame

Priser på produktion af reklamemateriale hos Proshop Europe

Priserne er gældende ved hjemmekampe i liga- og pokalkampe og er eksklusiv produktion og moms. Hvor intet andet er nævnt gælder prisen pr. år/sæson.

 

Brug af AC Horsens-logo

Logoet må anvendes af AC Horsens' sponsorer for profilering af deres støtte til klubben.

AC Horsens logo lille

Hent png-fil

Hent ai-fil

Hent svg-fil