App


Download AC Horsens app

    Download fra Google Play                       Download fra App Store

Med app'en fra AC Horsens får du adgang til en masse fordele og konkurrencer, der giver dig mulighed for at vinde præmier under alle vores hjemmekampe.
For at deltage i vores konkurrencer, skal du have appen downloadet og oprette en bruger under fanen "Fanzonen" i menuen.

NYHEDER FRA TRANSFERVINDUET

Alle brugere af appen modtager notifikationer omkring transfernyheder i AC Horsens. Hent appen og log in med din proil i "Fanzonen", for at modtage nyhederne.

Quiz i pausen

Til alle vores hjemmekampe er det nu muligt for alle fans at deltage i en stadionquiz på storskærmene, hvor du hver gang kan vinde præmier!
For at deltage skal du have downloadet vores app og oprette en bruger under "Fanzonen". Derefter får du en quiz-kode på storskærmene, som giver dig adgang til konkurrencen.

Stem på kampens spiller

Fra og med i dag vil man ikke længere skulle stemme på kampens spiller via SMS. 
Dette er nu indbygget i appen, og du vil kunne stemme på kampens spiller fra startfløjtet og indtil afstemningen slutter i de sidste 10 minutter af kampen.

Gæt kampens tilskuertal

Du kan nu før kampen, og indtil kort efter halvleg, gætte på kampens tilskuertal.
Du finder konkurrencen sammen med quizzen og kampens spiller under "Fanzonen" i AC Horsens app'en.

Præmier i appen

Hver gang du vinder i AC Horsens appen vil du få overført din præmie direkte til "Præmieskabet" under "Fanzonen".
Afhængig af hvad din præmie er, vil du kunne hente præmien i en af boderne eller på kontoret. Du skal kunne fremvise appen med præmien i dit præmieskab for at få den udleveret. 
(UDLØS IKKE DIN PRÆMIE SELV. Hvis du kommer til at udløse din præmie uden opsyn af en fra boderne eller ansatte på kontoret, vil din præmie ikke længere være gyldig.)