Agger headede sejren i land


21. maj 2014

AC Horsens tog her til aften imod Lyngby Boldklub på CASA Arena Horsens, og Mikkel Agger blev matchvinder i det 75. minut, da han headede Troels Kløves hjørnespark i kassen.

Hjemmeholdet kom bedst fra land, og allerede i det tredje minut sendte Lasse Kryger et glimrende, fladt frispark lige forbi kassen. Tre minutter senere lå bolden bag Lukas Fernandes i Lyngby-målet, men Jude Nworuhs scoring blev annulleret på grund af offside.

Efter et kvarters spil forsøgte Sebastien Ibeagha sig med et hovedstød med ryggen til mål, men bolden strøg over, og fire minutter senere fandt Troels Kløve André Bjerregaard med en fin stikning, men Bjerregaard fik ikke ordentlig træf på bolden.

Gæsterne fra Lyngby blev holdt på to chancer i 1. halvleg, og i det 35. minut var en blunder i den gule defensiv ved at koste et mål, da bolden blev lagt frem til Martin Andersen, men Lasse Heinze reddede flot. Fire minutter senere måtte Lasse Heinze ud i fuld længde på Bror Blumes skud.

Tre minutter før pausen fik André Bjerregaard halvlegens største chance, men han sendte bolden forbi det lange hjørne.

AC Horsens fortsatte det chanceskabende spil i 2. halvleg, og det burde have givet bonus i det 52. minut, da Lasse Kryger sendte Erik Marxen af sted på venstrekanten. Marxen nåede akkurat bolden før baglinjen og spillede den skråt bagud til Kryger, der desværre afsluttede udenfor målrammen. André Bjerregaard fik en kæmpe chance efter knap en times spil, da Erik Marxens flade bold lidt tilfældigt landede for fødderne af ham, men Bjerregaards afslutning landede på den forkerte side af stolpen.

I den anden ende havde Patrick Mortensen et hovedstød, der strøg over mål, og Bror Blume forsøgte sig med et frispark, men Heinze var på plads. Mikkel Agger blev skiftet ind i det 62. minut, og han havde kun været på banen i tre minutter, da han testede Lukas Fernandes med et glimrende hovedstød, men Lyngby-keeperen viftede bolden over mål. Fire minutter senere headede Agger Troels Kløves glimrende frispark over mål.

Tredje gang var lykkens gang for Mikkel Agger, og det var Troels Kløve, der agerede fodermester. Kløves hjørnespark landede ved forreste stang, hvor Agger dukkede op og flot headede den i kassen.

Bror Blume fik en gylden mulighed for at udligne seks minutter senere, men han skød forbi mål.

Sejren var AC Horsens’ første siden den 12. april.

Matchfacts:

AC Horsens – Lyngby Boldklub 1-0 (0-0)
1-0 Mikkel Agger (75.)

AC Horsens:
Lasse Heinze
Frederik Helstrup, Sebastien Ibeagha, Søren Jensen, Erik Marxen
Lasse Kryger, Janus Drachmann, Troels Kløve, Jeppe Mehl
Jude Nworuh, André Bjerregaard

Indskiftninger:
62. Mikkel Agger (André Bjerregaard)
73. Niclas Balleby (Jeppe Mehl)
83. Henrik Toft (Troels Kløve)

Advarsler:
37. Janus Drachmann
78. Troels Kløve

Lyngby Boldklub:
Lukas Fernandes
Jeppe Brandrup, Mathias Tauber, Jeppe Tverskov, Oliver Fredsted
Lasse Fosgaard, Mads Pedersen, Philip Rasmussen, Martin Andersen
Bror Blume, Patrick Mortensen

Indskiftninger:
80. Rasmus Minor Petersen (Mads Pedersen)
81. Lee Rochester (Martin Andersen)

Advarsler:
48. Oliver Fredsted
68. Mads Pedersen

Man of the match:
Mikkel Agger

Tilskuere:
1.447

Dommer:
Morten Krogh

Klik her for at høre sejrssangen.

Foto: badenfoto.dk