Ærgerligt pointtab for De Gule


3. oktober 2015

AC Horsens og FC Fredericia krydsede lørdag aften klinger på CASA Arena, og efter de 90 minutter gik det næsten som altid når de to hold møder hinanden, nemlig med resultatet uafgjort.

Kampen startede i et lavt tempo, mens de to hold så hinanden an. Fredericia var ikke kommet til Horsens for at ville skabe eller dominere kampen, da det ret hurtigt var tydeligt at Ove Pedersens tropper satsede på at stå meget kompakt og så leve på kontraangreb.

AC Horsens skabte dog ret hurtigt nogle huller i Fredericia bolværket, og efter 8 minutter havde Finnbogason en kæmpechance på hovedstød efter indlæg fra Frederik Møller, men islændingen fik ikke ordentlig ram på bolden. Bare 3 minutter senere var det Jeppe Mehl der havde en god skudmulighed, men hans afslutning sad lige på Jeppe Højbjerg i Fredericia målet.

Fredericia var sjældne gæster på hjemmeholdets banehalvdel, men havde dog et rigtig farligt frispark ved Tobias Perch-Nielsen, som Dannevang sikkert reddede i målet, og holdene skulle helt frem til det 40. minut før der kom hul på bylden.

Her brød Jeppe Mehl igennem og centrede halvhøjt ind foran Fredericia målet, hvor Conor O’Brien kom flyvende til og hovedstødte bolden mod mål. Jeppe Højbjerg havde handsken på men kunne ikke holde bolden ud. 1-0 til De Gule, der også var resultatet ved pausen.

Fra 2. halvlegs start var Fredericia tvunget mere frem på banen, men det forvaltede gæsterne ikke godt, da de ikke kom frem til nogen nævneværdige muligheder. Det gjorde De Gule dog heller ikke, så det var ren skyttegravskrig i starten af 2. halvleg.

Krigen blev dog brudt i det 59. minut. Fredericia lagde en høj bold ind i AC feltet som Dannevang ville ud og sikre sig. Det lykkedes dog ikke, og bolden faldt ned for fødderne af Matej Podstavek, der sparkede udligningen i kassen.

Resten af kampen var præget af mange fejl fra begge hold, og ikke meget poleret spil. Jacob Berthelsen havde et godt hovedstød efter hjørne i det 76. minut, og 5 minutter før slutfløjtet fik Fredericias Tobias Perch-Nielsen en gigantmulighed som han sparkede forbi målet. I slutningen af kampen pressede AC spillerne på for at vinde kampen, men det blev ved de 1-1 da dommere blæste i fløjten for sidste gang.

Med det uafgjorte resultat er de to hold placeret lige efter hinanden i tabellen med AC Horsens på en 4. plads med 18 points og Fredericia på 5. pladsen med 17 points. Næste opgave for AC Horsens er fredag den 9. oktober hvor holdet gæster Skive.

Kampafakta:

AC Horsens – FC Fredericia 1-1 (1-0)

Mål:

40. 1-0 Conor O’Brien

59. 1-1 Matej Podstavek

 

Startopstillinger:

AC Horsens:

Nicklas Dannevang

Thomas Kortegaard, Jacob Berthelsen, Bubacarr Sanneh, Frederik Møller

Jeppe Mehl, Conor O’Brien, Mathias Nielsen, Joseph Mensah

Kjartan Henry Finnbogason, Andre Bjerregaard

 

FC Fredericia:

Jeppe Højbjerg

Nicholas Gotfredsen, Matej Podstavek, Sune Kiilerich, Nikolaj Hagelskjær

Brent McGrath, Niels Letort, Christian Ege, Oliver Feldballe

Dennis Høegh, Tobias Perch Nielsen

 

Udskiftninger:

AC Horsens:

68. Kjartan Henry Finnbogason ud – Aleksandar Stankov ind

84. Conor O’Brien ud – Martin Lund ind

86. Andre Bjerregaard ud – Mikkel Jespersen ind

 

FC Fredericia:

81. Dennis Høegh ud – Mathias Jacobsen ind

90. Oliver Feldballe ud – Mikkel Knudsen ind

Man of the Match: Conor O’Brien

Tilskuere: 1.483

Foto: Lars Reese