AC Horsens tabte underholdende topkamp


27. april 2014

CASA Arena Horsens dannede en fantastisk ramme om dagens topkamp mellem AC Horsens og Silkeborg IF, og de godt 3.200 tilskuere var vidner til en fantastisk underholdende fodboldkamp med godt spil og chancer i begge ender. Desværre var det gæsterne, der kunne sætte tre point ind på kontoen med en 3-1 sejr.

Silkeborg åbnede kampen godt, og i det fjerde minut måtte Lasse Heinze hive en kanonredning ud af ærmet, da Jeppe Illum forsøgte sig med en kvalificeret afslutning. Gæsterne trykkede godt på i det første kvarter, men ”De Gule” clearede situationerne, og Sebastien Ibeagha stoppede effektivt Morten Beck i det 12. minut, da Silkeborg-angriberen var ved at slippe igennem. Silkeborg havde bolden i netmaskerne i det ottende minut, men målet blev annulleret på grund af offside.

AC Horsens kom bedre ind i kampen efter det indledende Silkeborg-pres, men det var alligevel i den periode, at gæsterne bragte sig foran 1-0. Dennis Flinta fik lov til at føre bolden frem, og han udnyttede pladsen til at finde Morten Beck med en dybdebold, og Beck sendte bolden forbi Heinze. Umiddelbart efter scoringen brændte det på foran AC-målet, og først brændte Christian Sørensen en stor chance, og umiddelbart efter prellede bolden af på overliggeren. Et minut senere faldt udligningen så, da Lasse Kryger snød sin direkte modstander med en sparkefinte og sendte bolden forbi Kasper Jensen med et fladt skud.

Efter godt en halv times spil forsøgte Anders Randrup sig med et godt skud, men bolden strøg forbi det lange hjørne.

Det blev knapt så hæsblæsende efter pausen, men efter otte minutter brød Lasse Kryger bolden på et godt sted og skabte en to mod to-situation sammen med André Bjerregaard. Desværre var den afgørende aflevering fra Bjerregaard ikke skarp nok, og chancen løb ud i sandet.

Jeppe Illum bragte gæsterne foran med 2-1 i det 67. minut, da han behersket scorede i det lange hjørne, og tre minutter senere sørgede Dennis Flinta for en gul mavepuster, da han steg højest i forbindelse med et hjørnespark og headede bolden i kassen til 3-1.

AC Horsens pressede på i slutminutterne, og det lykkedes også Jude Nworuh at reducere til 2-3 med en scoring i krydset, men tættere på kom AC Horsens ikke, og Silkeborg-sejren var fortjent.

Matchfacts:
AC Horsens – Silkeborg IF 2-3 (1-1)
0-1 Morten Beck (25.)
1-1 Lasse Kryger (28.)
1-2 Jeppe Illum (67.)
1-3 Dennis Flinta (70.)
2-3 Jude Nworuh (92.)

AC Horsens:
Lasse Heinze
Anders Randrup, Sebastien Ibeagha, Søren Jensen, Erik Marxen
Lasse Kryger, Janus Drachmann, Steffen Kielstrup, Troels Kløve
André Bjerregaard

Indskiftninger:
65. Thomas Kortegaard (Troels Kløve)
75. Jude Nworuh (Martin Retov)
78. Frederik Helstrup (Thomas Kortegaard)

Advarsler:
57. Anders Randrup

Silkeborg IF:
Kasper Jensen
Jens Martin Gammelby, Dennis Flinta, Jesper Mikkelsen
Frank Hansen, Nicolaj Køhlert, Bjarni Vidarsson, Christian Sørensen
Christian Holst, Morten Beck, Jeppe Illum

Indskiftninger:
63. Nicolaj Ritter (Christian Sørensen)
77. Adeola Runsewe (Christian Holst)

88. Jesper Bech (Jeppe Illum)

Advarsler:
8. Christian Holst
68. Nicolaj Køhlert

Man of the match:
Lasse Kryger

Tilskuere:
3.224

Dommer:
Chris Johansen

Foto: badenfoto.dk