AC Horsens tabte knebent i Odense


1. november 2020

Det var desværre værterne fra OB, der kunne juble over en sejr efter slutfløjtet, da AC Horsens gæstede Nature Energy Park tidligere i dag. Emmanuel Sabbi afgjorde kampen i det 11. minut.

Der var OB, der åbnede kampen bedst, og hjemmeholdet skabte en farlig situation omkring et hjørnespark, men de sortklædte gæster slap med skrækken.

I den anden ende forsøgte Louka Prip og Hallur Hansson sig med et par besøg, men farligt blev det ikke.

Kampens afgørelse faldt i det 11. minut, da AC Horsens mistede bolden foran eget felt, og Ryan Johnson Laursen sendte den til bageste stang, hvor det ikke lykkedes at ekspedere den væk. Emmanuel Sabbi takkede for den store gave og sparkede bolden i netmaskerne.

Jebali og Thorsen havde godt afslutninger som 1. halvleg skred frem, men hjemmeholdet gik til pause med en 1-0 føring.

AC Horsens kom godt ud til 2. halvleg, trykkede fynboerne godt og havde et par afslutninger, der strøg ud til hjørnespark. Efter knap en times spil blev ”de gule” reduceret til 10 spillere, og det var Kjartan Finnbogason, der måtte forlade banen efter en for hård tackling på Troels Kløve. Dommer Jens Maae måtte tage VAR i brug, inden han viste det røde kort til den islandske angriber.

Dermed måtte AC Horsens spille med en mand i undertal i en times tid, og værterne kom frem til et par udmærkede muligheder. Thomasen hakkede bolden på stolpen, og Matej Delac pillede pynten af Hyllegaard, der kom ned mod den kroatiske keeper i ensom majestæt.

AC Horsens pressede på og matchede til fulde fynboerne trods en mand i undertal, men de store chancer udeblev.

AC Horsens spiller hjemmekamp søndag den 8. oktober klokken 20.00, når ”de gule” får besøg af SønderjyskE.

OB – AC Horsens 1-0 (1-0)
1-0 Emmanuel Sabbi (11.)

AC Horsens: Delac, Nymann (Riisgaard Jensen, 87.), Kiilerich (Gemmer, 87.), Ludwig, Buus (Lange, 72.), Prip (Qamili, 68.), Thorsen (Brajanac, 87.), Hansson, Frantsen, Brock-Madsen, Finnbogason.

OB: Christensen, Laursen, Larsen, Tverskov, Lund, Skjelvik, Okosun (Thrandarson, 82.), Thomasen, Sabbi (Fenger, 73.), Jebali (Hyllegaard, 82.), Kløve (Frøkjær-Jensen, 82.).

Advarsel, AC Horsens: Brajanac (89.)

Udvisning, AC Horsens: Finnbogason (58.)

Advarsel, OB: Kløve (47.)

Dommer: Jens Maae

Du kan finde statistik om kampen på superliga.dk.