AC Horsens sluttede på femtepladsen


9. juni 2014

AC Horsens måtte indkassere et 1-2 nederlag til Vendsyssel FF, og dermed landede ”De Gule” på femtepladsen i NordicBet Ligaen.

Gæsterne kom frem til de første chancer i dagens kamp, og Michael Byskov headede forbi målrammen i det femte minut. Et minut senere var Michael Nielsen tæt på at straffe en gul fejl i defensiven, men han blev den lille i duellen med Lasse Heinze.

AC Horsens havde tegning til flere flotte angreb i 1. halvleg, men det var lige ved og næsten i de første 45 minutter. Kløve forsøgte sig efter et kvarters spil efter godt et to-spil med Henrik Toft, men det flade skud strøg forbi stolpen, og i det 18. minut afsluttede Jude Nworuh et godt angreb, men uden at rykke på måltavlen.

Vendsyssel FF var uhyggeligt tæt på et føringsmål via en dobbeltchance i det 19. minut, men først kom Heinze godt ud af sit mål, og han fyldte godt i målet ved det efterfølgende hjørnespark.  AC Horsens fortsatte med at producere chancer, og i det 29. minut var Esben Petersen tæt på at nå Erik Marxens flade indlæg, men bolden blev clearet over mål. To minutter senere lagde Toft bolden af til Esben Petersen, men han sendte bolden lige på keeperen.  I det 33. minut fik Sebastien Ibeagha godt ram på Kløves hjørnespark, men han ramte desværre målmanden, og fire minutter før pausen sendte Jude Nworuh et godt tilbud forbi mål.

Gæsterne kom ud fra pausen med masser af optimisme, og i det 54. minut var Michael Nielsen tæt på at score kampens første mål, men skuddet prellede af på stolpen, og to minutter senere var han ved at dreje et frispark i kassen.

Lasse Kryger bragte AC Horsens foran i det 73. minut, og det var endnu engang på et elegant frispark fra den stærke kantspiller. Tre minutter senere var Esben Petersen tæt på at udbygge føringen, men keeperen reddede flot.

Gæsterne jagtede overlevelse i NordicBet Ligaen, og de fik håb om det i det 79. minut, da Slaven Stjepanovic udlignede efter et godt angreb. Fem minutter senere overså dommer Benjamin Helm Svedborg et frispark til Lasse Heinze, og så kunne Christian Overbys hjørnespark sejle ind i netmaskerne. Stjepanovic fik en kæmpe chance for at øge til 3-1 i det 86. minut, men Lasse Heinze reddede igen.

Kampen sluttede 2-1, og dermed satte AC Horsens et skuffende punktum for en skuffende sæson.

Matchfacts:

AC Horsens – Vendsyssel FF 1-2 (0-0)
1-0 Lasse Kryger (73.)
1-1 Slaven Stjepanovic (79.)
1-2 Christian Overby (84.)

AC Horsens:
Lasse Heinze
Anders Randrup, Sebastien Ibeagha, Søren Jensen, Erik Marxen
Lasse Kryger, Janus Drachmann, Troels Kløve, Thomas Kortegaard
Henrik Toft, Jude Nworuh

Indskiftninger:
14. Esben Petersen (Janus Drachmann)
62. Jeppe Svenningsen (Anders Randrup)
74. Niclas Balleby (Henrik Toft)

Advarsler:
56. Lasse Kryger
82. Jude Nworuh

Vendsyssel FF:
Mads Aastrup
Buster Munk, Mads Greve, Alexander Ludwig, Christian Overby
Rune Frantsen, Michael Byskov, Mathias Schlie, Jens Kristian Sørensen, Michael Nielsen
Christoffer Hansen

Indskiftninger:
74. Slaven Stjepanovic (Michael Byskov)
78. Thomas Hansen (Jens Kristian Sørensen)
82. Mark Westergaard (Rune Frantsen)

Advarsler:
93. Thomas Hansen

Man of the match:
Lasse Kryger

Tilskuere:
1.616

Dommer:
Benjamin Helm Svedborg

Foto: badenfoto.dk