AC Horsens mistede sejren i de døende sekunder


4. april 2021

AC Horsens spillede langt hen ad vejen en mere end godkendt kamp mod OB søndag eftermiddag, men det lykkedes desværre for fynboerne at udligne i overtiden, og dermed endte kampen 1-1.

Hjemmeholdet dominerede 1. halvleg fuldstændig og bragte mange bolde ind i feltet, og det udmøntede sig blandt andet i en god mulighed til Thorsen, der i feltet tæmmede bolden og fyrede på kassen, men desværre over mål. I det 33. minut faldt 1-0 målet, da Bjarke Jacobsen sendte en god bold ind foran kassen. Louka Prip steg til vejrs og pandede bolden på stolpen, og han var først over riposten og bankede bolden ind via overliggeren.

AC Horsens pressede på frem mod pausen og vandt mange dueller og andenbolde, men der faldt ikke flere scoringer i 1. halvleg.

OB kom bedre med i kampen i løbet af 2. halvleg, men det kneb med at skabe chancer og en svag Sabbi-afslutning efter en omstilling i det 56. minut var bedste bud frem til slutminutterne.

I den anden ende brød hjemmeholdet et opspil efter godt en times spil, og bolden blev dirigeret ud til Louka Prip, der styrede mod baglinjen og sendte en hård bold ind foran mål, som Jonas Gemmer lige nøjagtig ikke kunne nå.

Med et kvarter tilbage lignede det mål nummer to til AC Horsens, da Dyhr chippede bolden ind til Muamer Brajanac, der headede over kassen fra tæt hold. Fem minutter senere var Brajanac i oplæggerens rolle til Lirim Qamili, der forsøgte sig med et saksespark – uden held.

OB satsede på fysik, lange bolde og standardsituationer mod slutningen af kampen, og det gav bonus i det 90. minut, da et hjørnespark landede foran mål, hvor Gudjohnsen spillede bolden ind på Jebali, så den gik i kassen.

Bittert pointtab for AC Horsens, der havde fortjent at sparke slutspillet i gang med en sejr.

AC Horsens skal i kamp igen om en uge, når turen går til Haderslev for at møde SønderjyskE.

AC Horsens – OB 1-1 (1-0)
1-0 Louka Prip (33.)
1-1 Issam Jebali (90.)

AC Horsens: Delac, Buus (Nymann, 83.), Gomez, Reese, Ludwig, Dyhr (Frantsen, 76.), Jacobsen, Gemmer (Qamili, 76.), Thorsen (Hansson, 66.), Prip, Brajanac (Brock-Madsen, 83.).

OB: Bernat (Mandé, 46.), Juel Andersen, Tverskov, Larsen, Skjelvik, Thrandarson, Thomasen (Kadrii, 68.), Sabbi (Okosun, 81.), Kløve (Drachmann, 68.), Frøkjær-Jensen (Gudjohnsen, 81.), Jebali.

Advarsel, AC Horsens: Ingen.

Advarsel, OB: Tverskov (20.), Frøkjær-Jensen (77.), Skjelvik (83.)

Dommer: Aydin Uslu

Du kan finde statistik om kampen på superliga.dk.