AC Horsens indgår treårig aftale med Emil Rosenberg


3. august 2021

Talentudviklingen på Langmarksvej er inde i en rivende udvikling, og Akademiet har aldrig været mere velsmurt end i øjeblikket, hvor ”de gule” er placeret på en 12. plads over alle danske klubber inden for talentudvikling.

AC Horsens har netop indgået endnu en aftale med et af klubbens egne talenter, og det er Emil Rosenberg, der har skrevet under på en treårig kontrakt.

Emil Rosenberg indledte fodboldkarrieren i AC Horsens’ samarbejdsklub Egebjerg IF, inden han rykkede videre til Horsens fS og blev en del af Talentskolen, hvorefter han skiftede til AC Horsens som U13-spiller.

Claus Troelsen, der er Head of Coaching i AC Horsens, er glad for, at endnu et stort, lokalt talent har indgået en aftale med AC Horsens.

- Det er endnu engang en fantastisk følelse at lave kontrakt med et af vores egne talenter, og Emil har i den grad fortjent det, for han har udviklet sig markant på den centrale midtbane gennem det seneste halve til hele år. Han er teknisk stærk, fysisk stærk og tæt på at være en komplet midtbanespiller, for han har i den grad lagt på, når det gælder presspillet. Han har udviklet sin presintensitet og er begyndt at dække så store rum på banen, at han er blevet en stor motor, fortæller Claus Troelsen og fortsætter:

- Emil bliver anfører for U17 i den kommende sæson, og det viser jo lidt om, at han har taget store skridt i forhold til lederegenskaber. Han er en fantastisk fyr, der altid har et smil på læben, og han går forrest til gavn for vores træningsmiljø. Han er et stort talent, som vi nu får tid og ro til at udvikle yderligere, lyder det fra Claus Troelsen.

Emil Rosenberg skal i højere grad matches op mod U19 i træning og får sandsynligvis også spilletid i U19 Ligaen og Reserveligaen i den kommende sæson, og når han mentalt og fysisk er klar til det, så skal han på sigt træne med førsteholdet.

- Jeg har lavet en aftale med AC Horsens, fordi jeg tror og stoler på, at det er her, jeg kan udvikle mig og tage det næste skridt, der er en professionel kontrakt. Vi har et godt træningsmiljø, dygtige trænere og gode faciliteter, og jeg er en del af et fantastisk hold, hvor alle snakker med alle. Alle er glade og positive til træning og i kamp, og alle gør, hvad de kan for at udvikle sig, siger Emil Rosenberg.