AC Horsens hev et point med hjem fra Helsingør


28. september 2015

De Gule spillede søndag eftermiddag 1-1 mod FC Helsingør. Holdet missede dermed sin 6. sejr i træk, men kan dog trøste sig med, at de stadig er ubesejrede i 6 kampe i træk i Bet25 ligaen.

Spillet var ikke ligefrem prangende fra nogle af holdene, men allerede 5 minutter efter kampstart fik FC Helsingør bragt sig foran på en lidt tilfældig mulighed. FC Helsingørs André Riel fik bolden en meters penge uden for feltet, og sparkede den tørt i kassen, og bragte sit hold foran med 1-0.

Herefter blev spillet lidt rodet. Ingen af holdene kom rigtigt frem til chancer, og spillet var lidt kedeligt for de 1.170 tilskuere på lægterne. Efter godt et kvarters spil fik De Gule dog en kæmpe chance. Efter et fladt indlæg fra højrekanten fik Kjartan Finnbogason foden på. Han var millimeter fra at få bolden prikket ind, men den ramte stolpen.

Den næste halve time stod kampen næsten helt stille. Et enkelt skud fra Helsingør efter et frispark var det tætteste vi kom på en chance. Sekunder før pausen var det dog AC Horsens som igen var uhyggeligt tæt på at udligne. Martin Lund skød udefra, og målmand for FC Helsingør Mikkel Bruhn kunne ikke holde den, så den gik tilbage i spil. Desværre for De Gule løb angrebet ud i sandet, og holdene kunne gå til pause med en stilling der hed 1-0.

I anden halvleg blev der skruet op for intensiteten. Allerede efter et par minutter fik vi den første chance. Igen var det i AC Horsens favør. Kjartan Finnbogason lagde et indlæg ind til Bubacarr Sanneh, som var meget tæt på at få ram på bolden. Men den gik lige forbi ham, og ud over baglinjen.

Det var som om, at De Gule var meget frustrerede over, at  de ikke kunne få scoret, og frustrationen blev tydelig, da André Bjerregaard skubbede en modspiller i ryggen under et spilstop, og dermed pådrog sig en advarsel.

FC Helsingør sad på det meste af spillet i starten af anden halvleg. Det blev da også til et par chancer. En af dem kom efter megen klumpspil i AC Horsens’ felt. FC Helsingør fik sidste fod på bolden, og forsøgte at prikke den ind, men den gik forbi.

AC Horsens blev dog ved med at forsøge sig frem ad banen for at få et mål. Det gav muligheder i den anden ende. FC Helsingør fik en omstilling, og det var meget tæt på at gå helt galt for De Gule da en Helsingør spiller fik den i dybden. Den gik dog ud over baglinjen, inden han nåede den.

Efter 85 minutter fik nordsjællænderne endnu en chance. Et hovedstød efter et indlæg gik lige over mål. Minuttet efter var det dog Horsens’ tur. Thomas Kortegaard lagde bolden ind mod målet fra lang afstand, og bolden fik lov at sejle i mål til stillingen 1-1, som også blev slutresultatet.

De Gule måtte derfor tage til takke med et enkelt point. Næste modstander bliver en svær udekamp mod Vendsyssel FF på onsdag kl. 19.00.

Kampfakta:

Mål:

1-0 André Riel (5.min), 1-1Thomas Kortegaard (85.min)

Udskiftninger:

AC Horsens:

Mikkel Jespersen / Conor O’Brien

Martin Lund / Malthe Boesen

Kjartan Henry Finnbogason / Niels Lodberg

FC Helsingør:

Aaquist/Danekilde

Petersen/Rasmussen

Advarsler:
FC Helsingør: Rasmus Minor Petersen, Mads Aaquist

AC Horsens: Mikkel Jespersen, André Bjerregaard, Niels Lodberg

Tilskuere: 1170

Foto: badenfoto.dk