AC Horsens forlænger med Simon Sellerup


22. maj 2020

AC Horsens har en god gruppe af nøglemedarbejdere på Akademiet, og en af dem er Simon Sellerup, der er assistenttræner for U14-holdet.

Simon Sellerup kom til AC Horsens fra FC Horsens, og til sommer har han været en del af Akademiet i to år.

Nu har han skrevet under på en kontrakt, der løber frem til sommeren 2021, og det indebærer, at han bliver assistenttræner for U17-holdet fra sommer.

Claus Troelsen glæder sig over, at Sellerup fortsætter på Akademiet.

- Vi kigger altid internt, når vi mangler dygtige trænere, og vores egne trænere skal belønnes, når de har taget gode udviklingsskridt. Simon Sellerup har udviklet sig meget her i AC Horsens, hvor han har vist sig som en videbegærlig og hårdtarbejdende træner, der formidler sin viden til de øvrige trænere, ledelse og spillere på en god måde. Han er dygtig på banen og skarp på spillestil, læringsmål og de andre ting, vi lægger stor vægt på, og det lå i kortene, at han skulle tage skridtet op fra U14 til U17. Han er i stand til at arbejde med flere aldersgrupper, fordi han er skarp fagligt og er god til mennesker, fortæller Claus Troelsen.

Simon Sellerup glæder sig til at fortsætte arbejdet med de gule talenter.

- Jeg er glad for at være i AC Horsens, for jeg kan godt lide klubben og værdierne. Det er dejligt at arbejde et sted, hvor det er så tydeligt, hvad vi vil som klub, og vi har rykket os meget i den tid, hvor jeg har været her. Jeg har arbejdet under både Simon Aaes og Anders Wittoff, der begge har givet meget ansvar fra sig og har lært mig en masse, og jeg glæder mig til at arbejde sammen med Søvndal omkring U17 fra sommer, lyder det fra Simon Sellerup.

Som en del af aftalen begynder han på A-træneruddannelsen fra januar 2021.