AC Horsens forlænger med Frederik van Deurs


25. maj 2020

AC Horsens har de seneste dage forlænget aftalerne med mentaltræner Dan Monrad og U14-assistent Simon Sellerup, og nu har U15-assistent Frederik van Deurs også sat sin underskrift på en toårig forlængelse af sin aftale.

Frederik van Deurs skiftede fra FC Horsens til AC Horsens for godt halvandet år siden, og talentchef Claus Troelsen glæder sig over, at Akademiet også får glæde af van Deurs fremadrettet.

- Frederik van Deurs kom til AC Horsens fra FC Horsens for halvandet års tid siden, og han har udviklet sig rigtig meget på specielt det personlige plan. Han er blevet bedre til at kommunikere til spillerne og er blevet mere udadvendt og tryg i sin egen viden. Den udvikling vil vi gerne belønne med en forlængelse af kontrakten. Fagligt er Frederik et stort trænertalent, og han har sine største kompetencer omkring U15-drengene, som han skal arbejde med de næste par år. Det er en vigtig aldersgruppe, og der sker meget med de her drenge udviklingsmæssigt, inden de rykker op til U17, men Frederik håndterer dem rigtig godt. Frederik har bygget meget på fagligt det seneste halvandet år, og han er blevet mere tydelig omkring det at være træner – også på banen. Han er en god kollega for resten af trænergruppen og byder godt ind med sin faglige viden, og derudover har han vores værdier inde under huden, fortæller Claus Troelsen.

Frederik van Deurs har det godt i AC Horsens, og han glæder sig til at fortsætte sin gode udvikling på Akademiet

- AC Horsens er en klub i udvikling, vi har et godt sammenhold, og vi sætter spændende ting i søen. Jeg er en del af en dejlig trænergruppe, hvor vi har det godt socialt og lærer af hinanden fagligt, og vi arbejder med dygtige drenge, der har det godt med hinanden på tværs af årgangene. Jeg har udviklet mig meget i løbet af det her halvandet år, og det er blandt andet, fordi jeg har haft så meget sparring med de øvrige trænere og ledere i klubben. Det er fedt at arbejde sammen med Anders Wittorff på U15, og jeg glæder mig til at fortsætte, fortæller Frederik van Deurs.

Som en del af aftalen begynder han på A-træneruddannelsen fra januar 2021.