AC Horsens er ude af pokalturneringen


20. september 2017

AC Horsens mødte onsdag aften Holbæk B&I i tredje runde af DBU Pokalen, og det var hjemmeholdet, der trak det længste strå.

Mikkel Adamsen blev matchvinder efter en times spil, da han sendte bolden ind bag Marcus Bobjerg.

Manager Bo Henriksen havde blandet kortene grundigt til dagens kamp, og der var kun blevet plads til to spillere, der også startede inde i lørdagens kamp mod SønderjyskE – Delphin Tshiembe og Alexander Ludwig. Til gengæld var der blevet plads til en håndfuld U19-spillere, og der var debut til Denis Suljic og Kalle Christensen.

Det blev en jævnbyrdig affære i de første 45 minutter, hvor der var langt mellem chancerne, men hjemmeholdet var tættest på med forsøg på stolpen. I 2. halvleg scorede Mikkel Adamsen kampens eneste mål efter en situation, hvor Holbæk formåede at fastholde bolden efter en AC Horsens-clearing i forbindelse med et hjørnespark. En hurtig et-to kombination i gæsternes højre side, et godt indlæg  og et kølig afslutning foran kassen var opskriften på Adamsens matchvindermål.

Oliver Drost havde en fremragende skud fra distancen, men målmanden diskede op med en fin redning, og keeperen måtte have hjælp af træværket, da Delphin Tshiembe sendte bolden på overliggeren i overtiden.

Holbæk B&I – AC Horsens 1-0 (0-0)
1-0 Mikkel Adamsen (59.)

AC Horsens: Bobjerg, Christensen (Sanneh, 46.), Dohn, Ludwig, Sato, Suljic (Thychosen, 59.), Arndal, Tshiembe, Mehl, Drost, Rohde (Qvist, 64.).